Borjan motiviše ekipu i navijače: Sada dupla kruna, pa Liga šampiona!

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.18. | 08:13

„Odigrali smo dobru utakmicu, izuzetno sam ponosan na svoju ekipu jer smo napravili nešto zaista veliko, nešto što Zvezdi nije pošlo za rukom više od 25 godina“, kaže odlični čuvar mreže

Odbrana Crvene zvezde je tokom čitavog evrospkog pohoda u ovoj sezoni mogla da bude spokojna. Iza sebe je imala Milana Borjana koji je besprekorno čuvao svoju mrežu i ulivao sigurnost ostatku ekipe.

I sinoć protiv CSKA u Moskvi odlični golman je bio na visini zadatka, odbranio je sve što se moglo odbraniti, dok je kod odlučujućeg pogotka bio potpuno bespomoćan.
„Odigrali smo dobru utakmicu, izuzetno sam ponosan na svoju ekipu jer smo napravili nešto zaista veliko, nešto što vezdi nije pošlo za rukom više od 25 godina. Naravno da postoji žal što smo izgubili, ali u oba meča pokazali smo da smo veliki tim i da je Zvezdi mesto u Ligi Evrope ili Ligi šampiona svake godine“, rekao je Borjan.

Izabrane vesti

Crveno-beli se sada okreću onome što je označeno kao apsolutni prioritet u ovoj sezoni, a to je osvajanje šampionske titule. A onda sledi novi evropski pohod.
„Ova sezona je samo korak unapred. Moramo da nastavimo ovako, sada se okrećemo domaćem šampionatu i kupu, treba da osvojimo duplu krunu, da uđemo u Ligu šampiona sledeće godine i da svi naši navijači budu ponosni na nas“, poručio je Borjan.

Mohamed el Fardu Ben doveden je ove zime kao ozbiljno pojačanje u napadu, ali protiv CSKA iz Moskve ga nije u onoj meri u završnici, koliko se možda očekivalo.

Tamnoputi ofazivac crveno-belih se borio sa protivničkim defanzivcima, ali je izostao konkretniji učinak u napadu. Sve je moglo da se promeni u 90. minutu, kada je šutirao pored gola Igora Akinfejeva, pa je tako otišla i poslednja nada ekipe Vladana Milojevića za prolazak u osminu finala.
„Bila je teška utakmica, došli smo u Moskvu po pobedu, ali nažalost nismo postigli gol. Imali smo mnogo šansi, ali na ovom nivou fudbala ukoliko ih ne iskoristite protivnik će to kazniti. Svi smo jako emotivno doživeli ovu utakmicu, verovali smo u sebe i imali smo šanse. Sada moramo da gledamo u budućnost, da se pripremamo za naredne utakmice i da razmisljamo samo o njima“, rekao je Ben.

Crveno-beli u nedelju gostuju Spartaku u subotici, u jednom od derbija 24. kola Superlige.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Milan BorjanEl Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara