Borjan: Na PSŽ s onim „muškim stvarima“

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.11.18. | 09:31

„U svakoj utakmici idemo na pobedu, pogotovo pred našim navijačima“, kaže čuvar mreže crveno-belih

Golman Crvene zvezde Milan Borjan zadovoljan je izdanjem svog tima u Napulju i poručuje da je za konačni rezultat krivi "jeftino" primljeni golovi.

Ipak, utisak nakon okršaja na San Paolu je daleko bolji nego na prethodnim gostovanjima srspkog šampiona u elitnom takmičenju.
„Greške su nas koštale, primili smo tri gola, ali idemo dalje. Igrali smo generalno dobro i treba tako da nastavimo, da sledeće godine probamo da nešto napravimo u Ligi šampiona. Pre toga, neophodno je da podignemo glavu i okrenemo se našem prvenstvu, osvojimo duplu krunu i ponovo se nađemo u ovom takimčenju. Svojoj ekipi čestitam na borbenosti", rekao je Borjan.

Izabrane vesti

Crveno-beli još uvek imaju teoretske šanse za plasman u 1/16 finala Lige Evrope.
"Još smo u igri, ima šanse... Daćemo sve od sebe, igramo protiv jakog protivnika, ali nikad se ne zna, možda ćemo i proći. Kako smo pobedili Liverpul pred našim navijačima, tako možemo da iznenadimo i Pari Sen Žermen. U svakoj utakmici idemo na pobedu, pogotovo pred našim navijačima. Treba da izađemo sa dosta, da ne budem vulgaran, onih 'muških stvari' i pokušamo da dođemo do pobede", zaključio je golman Crvene zvezde.

Utakmica između Crvena zvezde i Pari Sen Žermena igra se 11. decembra od 21.00 na stadionu Rajko Mitić.

Foto: Reuters


tagovi

Milan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara