Borjan o promašenom penalu kapitena Spartaka: Izgleda da sam ga uplašio

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.08.18. | 14:54

„Dok se nameštao da šutira prolazilo mi je kroz glavo koliko je važno na psihološkom planu za ekipu i za mene da odbranim taj udarac. Nismo želeli da komplikujemo utakmicu u poslednjim minutima“, kaže čuvar mreže crveno-belih

Utisci nakon slavlja u Trnavi još su sveži u glavama igrača Crvene zvezde, iako je ekipa Vladana Milojevića već započela pripreme za prvi meč plej-ofa Lige šampiona protiv Salcburga.

Crveno-belima je ozbiljno pao kamen sa srca, s obzirom da je obezbeđena još jedna jesen u Evropi.
"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu u Trnavi, još uvek smo svi prepuni pozitivne enegrije i utisaka. Uradili smo veliku stvar, ali sada već moramo da budemo fokusirani na to da se što bolje pripremimo za plaj-of Lige šampiona i za jesen u Evropi. Biće mnogo teško, svesni smo šta nas čeka, ali iskreno svi jedva čekamo svaku sledeću utakmicu", rekao je Milan Borjan.

Izabrane vesti

Tribine stadiona Rajko Mitić će biti prazne zbog kazne UEFA.
"Biće teško bez podrške sa tribina, ali znamo da će i atmosfera oko stadiona, kao i u našoj svlačionici biti fenomenalna, a to je ono što nas nosi i pokreće na svakom treningu i na svakoj utakmici. Pripremićemo se dobro za ono što nas očekuje na terenu, stručni štab već analizira njihovu igru, a mi ćemo dati sve od sebe da napravimo što bolji rezultat. Obratićemo pažnju na slabe tačke Salcburga, da vidimo gde možemo da napadnemo, da dođemo do pobede i da posle mnogo godina ponovo uđemo u Ligu šampiona".

Zvezdin čuvar mreže osvrnuo se i na penal koji je kapiten Spartaka Boris Godal promašio u finišu meča u Trnavi.
"Izgleda da sam uplašio igrača Spartaka, pa je promašio okvir gola. Dok se nameštao da šutira prolazilo mi je kroz glavo koliko je važno na psihološkom planu za ekipu i za mene da odbranim taj udarac. Nismo želeli da komplikujemo utakmicu u poslednjim minutima, već da je mirno privedem kraju i da proslavimo kako dolikuje sa našim navijačima".

Fotografije sa proslave nakon pobede nad Spartakom obišle su domaće medije.
"Dve godine za redom igramo Ligu Evrope minimum, zaslužili smo da nas ima svuda na Internetu i u novinama. Iskreno smo se svi radovali, pevali i slavili posle utakmice. To su nam svima najlepši momenti, kada znate da ste uradili nešto veliko, da ste doneli radost navijačima i još možete da je podelite sa njima. Hvala im što su uvek uz nas", poručio je Borjan.

Foto: crvenazvezdafk.com


tagovi

Milan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara