Brašanac možda napusti Betis, pregovori su u toku

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 09:54

U pitanju bi bila jednogodišnja pozajmica u Alavesu

Darko Brašanac je na početku ovog prelaznog roka bio jedan od igrača koje je Betis želeo da proda ili pošalje na pozajmicu. Ipak, na pripremnim mečevima Brašanac je pokazao šta zna pa je Kike Setijen rešio da ga zadrži u Betisu.

Ipak, završnica prelaznog roka mogla bi opet da preokrene stvar jer je za Brašanca interesovanje pokazao Alaves.

Izabrane vesti

Kako pišu brojni španski lokalni listovi, Alavesu je potreban vezista i cilj mu je da do kraja prelaznog roka dovede Brašanca na pozajmicu. Ranije se pominjao i Nemanja Radoja kao kandidat za tu poziciju.

Pregovori teku dobro tako da postoji šansa da se i realizuju pre isteka vremena. Brašanac je prošle sezone igrao za Leganes na pozajmici, tako da bi sada imao sličnu sezonu kao prošlu ako bi opet otišao na pozajmicu iz Betisa. Tim iz Vitorije bi "zatvorio" sastav tima za ovu sezonu sa dovođenjem Brašanca.

Čak Kadena Ser piše da Brašanac želi u Alaves gde bi imao veću minutažu nego u Betisu, što sve navodi da je dogovor blizu. Za sada najviše zateže trener Setijen, dok bi uprava Betisa bila raspoložena da ga pošalje na pozajmicu.

Brašanac je u Betis stigao iz Partizana 24. avgusta za 1.500.000 evra, a ima ugovor sa timom sa Benito Viljamarina do 30. juna 2020. godine.

Foto: Star Sport

 

 


tagovi

Darko BrašanacLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara