""
""

Brašanac pokraden protiv Real Madrida! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.03.17. | 21:39

Sudija debelo pogurao Kraljevski klub u situaciji kada je Srbin mogao da postigne gol

Čist crveni karton! Čak ni u Madridu niko nema dilemu da je sudija večeras oprostio direktan crveni karton Kejloru Navasu posle faula nad Darkom Brašancem.

Izabrane vesti

Kontroverzna situacija se zbila u 23. minutu utakmice Real Madrid - Betis. Brašanac je fenomenalno istrčao kontru i pobegao odbrani Reala posle idealne duge lopte. Niko od defanzivaca Reala nije imao šansu da ga stigne, pa je sa gola istrčao Kejlor Navas, na 20 metara uleteo u Brašanca i srušio ga.

Po svim pravilima, Kostarikanac je trebalo da dobije crveni karton. Brašanac je bio u stopostotnoj šansi i nije imao nameru da padne. Onemogućen je da postigne gol, ali se sudija Mateu Lahoz napravio lud u toj situaciji i dao znak da se igra nastavi.

U toku meča je i madridska Marka, tradicionalno naklonjena Kraljevskom klubu pitala svog eksperta za suđenje Olivera Anduhara da prokomentariše sitiuaciju. On je istakao da je Brašanac bio u idealnoj poziciji da postigne gol, da je Navas namerno napravio faul i da je morao da zaradi isključenje.

Brašanac je u ostao u neverici posle ovakve odluke sudije Lahoza. Ali velike ribe jedu male...


tagovi

BetisDarko BrašanacEvropaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara