Komentari na vest

Brazilsko prokletstvo se nadvilo nad Barselonom: Promašaj od 58.000.000 evra je na prodaju

S

Suludi Milojko

pre 5 meseci

Rafinhu i Torresa Barcelona treba prodati pod hitno. Njima treba 10 dobrih šansi da postignu gol. Uz to neverovatno su sebični, tako da upropaste mnoge šanse. Najmenje 7 bodova je Barcelona izgubila zbog njihove sebičnosti. Neshvatljivo je zašto ih trener forsira.
E

E moj sportski novinaru...

pre 5 meseci

Ako je Dani Alveš imao epizodnu ulogu u Barseloni, onda dobro...
g

gostb

pre 5 meseci

Piše "uspešne epizode". Pročitaj i razmisli pre nego što komentarišeš.
U

Uspešna epizoda

pre 5 meseci

od 9 godina?!? A i Paulinja je opisao kao neuspeh a bio je odličan, 6 meseci ali vrhunskih, to je uspešna epizoda a to što je alveš dao Barsi ne može u ostu rečenicu sa onim što debeli ronaldo radio godinu dana, r to je takodje uspešna epizoda, Dani je bio nosilac 8 godina!
V

Veks98

pre 5 meseci

Početkom sledeće godine dolazi mali Vitor Roke ! Nisam baš siguran da će biti starter u Barsi .Vidio sam juče statistiku na Espn.Barsin xg u ligi je 37.8 ,druga je Ðirona sa 30.7 .Imaju ubjedljivo najviše promašenih šansi,čak 44,druga je opet Đirona sa 32.Statistika naspram rezultata nije realna .Mislim da neće sad da prodaju Rafinju.Samo mu fali bolji učinak u napadu .Defanzivno je dosta dobar,doći će na red i golovi sigurno .
S

SilvioB.

pre 5 meseci

Zanimljivo. Većina igrača koji su u poslednjih deset godina dolazili u Barselonu, napuštajući svoje klubove sa skandalima, nisu uspeli u Barseloni i njihove karijere su potom otišle nizbrdo. Neki će reći karma, drugi će reći prokletstvo. Postoji nešto.
S

Suludi Milojko

pre 5 meseci

Nije karma već je većina njih arogantna, čim dođu u Barcelonu umisle da su nedodirljivi.
f

fds

pre 5 meseci

Retko limitiran igrac nema desnu nogu nema dribling slab u duelu

Mali peca

pre 5 meseci

ima jedna jos vise limititan zove se Antoni iz MU , njemu desna noga sluzi samo da hoda a igra desno krilo