Dragan Obradović
Dragan Obradović

Brđani besni: Bruka i sramota! Gale Obradović izvlači decu s ulice, a oni ga teraju iz fudbala

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.04.18. | 18:15

Nenad Lalatović se nije ni pojavio na konferenciji za novinare posle meča

Penal i dva crvena kartona za igrače, plus jedan za pomoćnog trenera Dragana Šarca. Šef struke Čukaričkog Nenad Lalatović posle kontroverznog duela sa Radničkim nije smogao snage da izađe pred novinare, pa se na konferenciji za novinare javnosti obratio njegov drugi asistent Vidak Bratić.

Sa očekivano oštrim rečima.
Što se tiče prvog poluvremena, to je bila jedna prava derbi utakmica. Zasluženo smo vodili to prvo poluvreme , jer su naši momci igrali onako kako smo želeli. Međutim, posle toga režiseri su izrežirali svoju režiju i ja za svojih 25 i kusur godina koliko se bavim fudbalom nisam ovo doživeo. Mislim da Srbiji i srpskom fudbalu ovo više ne treba. Ovo je bruka i sramota”, počeo je Bratić.

Izabrane vesti

Potom je poslao i poruku gazdi Čukaričkog Draganu Galetu Obradoviću. Poruku koja najbolje oslikava ambijent na Banovom brdu. Nećete često čuti da zaposleni poručuje gazdi da prestane da ulaže u preduzeće, ili klub u ovom slučaju.
Želeo bih da poručim našem gazdi Draganu Obradoviću koji ulaže svoje pare u Čukarički i koji pošteno plaća sve obaveze državi da uzalud daje pare i da treba da digne ruke. Meni je žao što sam ovo ovako rekao, ali ja sam totalno razočaran”, rekao je Bratić, koji je bio na ivici suza.

Nastavio je u dahu…
Ne znam čemu sve ovo vodi. Mislim da ni Radničkom iz Niša, koji je klub sa velikom tradicijom, i ljudima koji rade tamo ovo ne treba. Ali mislim da ni oni nisu krivi. Mislim da je ovo bila poruka našem gazdi da vidi gde daje svoje pare. Pazite, u Čukaričkom trenira oko 500 dece koji ništa ne plaćaju. On tu decu izvlači sa ulice da ne idu po kafićima i rade neke druge stvare, a opet mu rade sve to. Da ga nateraju da izađu iz fudbala. Ako mi takve ljude hoćemo da oteramo iz fudbala, onda ne treba ni da radimo u fudbalu. Mislim da srpski klupski fudbal polako, ali sigurno posrće”.

Za kraj, detalj iz sedmog minuta. Darko Zorić je morao iz igre…
Zorić je izgleda slomio vilicu ili mu je pomerena. Dobio je lakat u lice, ali, eto, sudija to nije video”, kivan je Bratić.

I ne samo on. Pored Čuke, Voždovac, Vojvodina, Radnik… Svi su oni bunili zbog sudijskih grešaka posle utakmica sa Radničkim. Uporno tvrdeći da arbitri protežiraju Nišlije.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vidak Bratić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara