Bremerovo pomračenje u 93. minutu izbilo Juventusu pobedu nad Interom

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.04.23. | 22:55

Milanezi u 94. minutu izborili izjednačenje – 1:1

Neke reakcije je zaista teško razumeti. Nije Glejson Bremer prvi igrač koji je van svake logike odigrao rukom u svom šesnaestercu, ali svaki put je čudno, zbunjujuće, neobjašnjivo...

Pogotovo što je Brazilac večeras u 93. minutu, iako je bio u šesnaestercu sam kao duh, skrivio penal i izbio Juventusu pobedu iz ruku u prvom meču četvrtfinala Kupa Italije. Romelu Lukaku je takav poklon prigrlio celom dušom i sa 11 metara doneo Interu remi pred revanš u Milanu – 1:1.

Izabrane vesti

Prštalo je na terenu posle tog gola, ušli su u klinč nervozni Kvadrado, kojem je izbijeno iz ruku zvanje junaka utakmice i golman gostiju Handanović. Obojica su dobila crvene kartone, tako da će revanš gledati ispred tv ekrana. Pored njih i Lukaku, koji je prvi krenuo u okršaj sa domaćim igračima, pa je zaradio drugi žuti karton.

Malo je nedostajalo da Juventus sa prednošću dočeka revanš. Koliko god imao turbulentnu, pa i lošu sezonu, protiv Intera mu nekako baš ide. Dobio ga je oba puta u Seriji A, a imao je u rukama trijumf i u prvom susretu Kupa. Dok Bremer nije odlučio da promeni sudbinu...

Utakmica borbena, agresivna, ali bez mnogo velikih šansi. Srpski tandem Filip KostićDušan Vlahović nije uspeo ovog puta da dođe do izražaja, pa je golgeter Juventusa u 74. minutu izašao iz igre, a umesto njega je ušao Milik.

Sve što je vredelo pomena dešavalo se u poslednjih desetak minuta. Milik je imao priliku malo pošto je ušao u igru, koju mu je namestio Kvadrado, ali nije pogodio. A, onda je u 83. minutu upravo Kvadrado sjajno reagovao na pas glavom Rabioa i doveo Juventus u vođstvo.

Nije delovalo da Inter može do izjednačenja nakon toga, međutim, jednu naizgled bezazlenu loptu, koja je odskočila do njega posle vazdušnog duela, Bremer je zakačio rukom i poklonio gostima penal. I posle njega je nastao cirkus, koji se sa terena preneo i u tunel ka svlačionicama.


KUP ITALIJE - POLUFINALE

Utorak

Juventus - Inter 1:1 (0:0)

/Kvadrado 83 - Lukaku 94p/


tagovi

JuventusInterKup ItalijeBremerDušan VlahovićFilip Kostić

Obaveštavaj me

Juventus
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara