Broji li Bogosavac poslednje dane u Čukaričkom?

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.07.18. | 14:50

„Dolazak u ovaj klub bio je pravi potez“, poručio mladi levi bek

Fudbaler Čukaričkog Miroslav Bogosavac rekao je danas da veruje da njegova ekipa ove sezone može da izbori plasman na međunarodnu scenu i da je njen najjači adut to što je ostala na okupu.
"Svesni smo da će prvenstvo biti do samog kraja neizvesno, uz veliku borbu za Evropu. Iskreno, verujem da možemo da izborimo izlazak na međunarodnu scenu. Malo nam je nedostajalo prošle sezone, siguran sam da će nam se vratiti sada", rekao je Bogosavac za klupski sajt.

Takmičenje u novoj sezoni u Super ligi Srbije počinje danas, a Čukarički će u subotu od 20 časova na svom terenu dočekati Zemun.
"Zemun je u drugom delu prošle sezone bio jedna od najboljih ekipa u ligi. Ako nekoga moram da istaknem, to su svakako Simić i Vukadinović. Naravno, da ne zaboravim da su doveli i Strahinju Bošnjaka, biće im on veliko pojačanje, ali su kvalitetni na svim pozicijama, pre svega su odličan tim. Stručni štab nam je već ukazao na to šta treba da uradimo protiv Zemunaca. Biće to dobra utakmica", ocenio je Bogosavac.

Izabrane vesti

On je rekao da je važno to što je njegova ekipa ostala na okupu.
"Ne samo da nam je to prednost, već smatram da nam je to i najjači adut u novoj sezoni. U ekipi su odlični igrači i pre svega dobri ljudi, a moram da istaknem i da je atmosfera fenomenalna i da nam je to uvek bila najbolja odlika", dodao je Bogosavac.

On je prošle sezone bio jedan od najstandardnijih igrača Čukaričkog, pošto je od 37 prvenstvenih utakmica odigrao 35, a dve je propustio zbog žutih kartona.

"I ranije sam govorio da je dolazak u Čukarički pravi potez, sada to mogu samo da ponovim. Ovo je najorganizovaniji klub u Srbiji, zaista je lepo biti deo takvog kolektiva. Došao sam na Banovo brdo na insistiranje tadašnjeg trenera, vrlo brzo sam se uklopio u ekipu. Hvala bogu, nije bilo povreda", naveo je Bogosavac.

Bogosavac nije želeo da priča o svojoj igri već je rekao da je ekipa najvažnija.
"Najbitnije je da mi timski igramo dobro, na visokom nivou, sa zahtevima koje trener od nas traži. Novi trener insistira na nekim drugim segmentima igre, potrebno je samo da pohvatamo te stvari, ali sam uveren da smo već spremni za početak šampionata i deul protiv Zemunaca", rekao je Bogosavac.

 


tagovi

Miroslav Bogosavac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara