Bufon: Sudija, ti nisi ljudsko biće - ti si kanta za đubre!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.04.18. | 23:56

Odavno golman Juventusa nije bio ovako van sebe... Razumemo ga

Nije se sve završilo na protestu. Naprotiv. Đanluiđi Bufon samo što nije obrisao patos sa Majklom Oliverom na terenu stadiona „Santjago Bernabeuu“, u završnim trenucima gostovanja Realu.
Ne sme sudija da bude ciničan do te mere da uništi rad cele ekipe. Ljudsko biće ne može na onakav način da izbaci jedan tim iz takmičenja. Ako nema karaktera da se pojavi na terenu i sudi kako valja onda mu je mesto na tribinama, pored supruge i dece, da pije Sprajt i gricka pomfrit“, oštar je u komentaru Điđi.

Engleski sudija je doslovce uništio jedan od klasika Lige šampiona. Ne toliko zbog penala (može da se diskutuje), koliko odlukom da isključi sjajnog golmana.
Tamo gde bi trebalo da mu bude srce, Oliveru stoji kanta za đubre! Njegova odluka pokazuje da je nesposoban. Da nema osećaj za igru. Nema osećaj za j... ništa. Znam šta je video. Video je sumnjivu situaciju. Ne možete nekome svirati penal u 93. minutu, a nekome ne, iako se isto desilo u prvoj utakmici“, podseća Bufon na nedosuđen kazneni udarac posle starta nad Kvadradom u Torinu.

Izabrane vesti

Priznanje saigračima, ali i poštovanje velikom rivalu.
Tim je dao sve od sebe, ali ljudsko biće ne može da uništi snove o neverovatnom povratku jednom sumnjivom odlukom. Real Madrid je zaslužio da prođe u polufinale, kad se ima u vidu prikazano u oba susreta. Želim mu sve najbolje. Uvek mi je bila čast da igram protiv ovog kluba, ali objektivno, zaslužili smo makar produžetke“, dopunio je Đanluiđi Bufon.

FOTO: Action images


tagovi

Đanluiđi Bufon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara