Bunjevčević otkrio: Nastasić ne ide na Mundijal

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.05.18. | 11:49

„Sa Banetom će sve biti u redu“, poručio direktor FSS

Reprezentacija Srbije definitivno neće moći da računa na Matiju Nastasića na Mundijalu u Rusiji, dok će Branislav Ivanović biti potpuno spreman, otkrio je direktor državnog tima Goran Bunjevčević.

KVOTA DA SRBIJA PROLAZI GRUPU - 2,15

Izabrane vesti

Iako se pojavila informacija da se Matija Nastasić oporavlja brže nego što se očekivalo, Bunjevčević kaže da štoper Šalkea neće biti spreman za Svetsko prvenstvo.
„Što se tiče Nastasića, on nažalost neće biti u prilici da pomogne reprezentaciji. Doživeo je težu povredu. Takve stvari nas i najviše muče i brinu, šta će se dešavati pred samo SP. Vrlo je važno da naši igrači "prežive" taj period do završetka njihovih prvenstava i pripremni period, jer u slučaju povreda dolazimo u situaciju da moramo da tražimo alternative i zamene“, rekao je Bunjevčević za 02

On je dodao da će Branislav Ivanović biti potpuno spreman i da je sa njim razgovarano zbog poslednjih turbulencija u ekipi, kada je ostao bez kapitenske trake.
„Bane je doživeo malu povredu u Rusiji, ali na svu sreću biće brzo sanirana. Imali smo razgovor s njim, selektor i ja. Lepo smo razgovarali. Nisu to lake priče. Međutim, Bane je posle tog razgovara na najbolji mogući način opravdao poverenje svojim ponašanjem, protiv Nigerije pokazao da se vraća na svoje stare igre. Neće s njim biti nikakvih problema u vezi sa statusom u reprezentaciji“, poručio je Goran Bunjevčević.

 


tagovi

FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara