Komentari na vest

Buongiorno Italia: Revolucije na sve strane u Seriji A

J

Juventino10

pre 25 dana

Samo da nam dodje mota i jedan veznjak. Verati bi valjo i to je to. Npad imamo odličan. Kijeza, vlah i suljo.
R

Raffa

pre 24 dana

Nemamo pravog kreativnog igraca kao sto je bio Pjanic.Takav igrac fali Juveu,a sto se tice radilica tu nema problema.Lokateli je prosecan igrac i nikakav napredak on nece da ostvari u buducnosti.
b

burundija

pre 25 dana

Juve mora da dovede VRHUNSKOG SPICA. Brzog, snaznog , koji igra i po sredini i po krilu. Vlahovc je igrac sesnaesterca. On celi mec ceka loptu. Nema tu leba. A treba i prava desetka.
J

JTNK

pre 24 dana

Vlahović mora da čeka loptu u šesnaestercu pa ako uspe da je primi ima šansu da promaši i to. Činjenica je da ga se treba rešiti, daleko je on od vrhunskog napadača.

Momčilo Kalpačina

pre 22 dana

Није до играча, до клуба је! Ево, живи били, па видели!
S

Samosvoj

pre 25 dana

Uprkos dobrim rezultatima, Tudor je razocarao igrom. Igra Lacija je bezidejna, najblaze receno. U poslednje dve utakmice recimo, Lacio je imao pobedu i remi, a po igri nisu zasluzili ni taj remi. Dosao je sa svojim sistemom 3-4-3 ili 3-4-2-1, dok u stvarnosti Lacijali izgledaju kao jedan nekompovani orkestar. Hisaj igra levog odbrambenog igraca (u postavci sa tri beka), Lazari i Zakanji levog ving-beka, Kamada ponekad desnog krila dok Isaksen nepravedno greje klupu. Tecan fudbal (takozvani Sarri-ball) sa akcijama od 10 i vise dodavanja do gol sanse je misaona imenica. Uglavnom, svi golovi u eri Tudora ili su na kvalitet pojedinaca ili greske protivnika. Licno imao sam velika ocekivanja medjutim Tudor je razocaro. Samo je pitanje kada ce doci do zamora materijala, a tada ne vidim da ce Tudor moci da napreduje tim. Naprotiv.
J

Juventino10

pre 25 dana

Ma kakav tudor, sta ti je
P

Portista

pre 25 dana

Ne znam sta Tudor izigrava u Laciju, zeli da promjeni cijeli vezni red??? Pa sredina terena(stoperi i vezisti) su vjerovatno jedini dio tima koji ne treba mjenjati... U slucaju odlazaka naravno da treba dovesti nekog novog, eventualno i umjesto Vesina(ali je on okej opcija s klupe za tim poput Lacija). Nije realno ocekivati da tim poput Lacija, sem ako ozbiljno ne odrese kesu, opet ima vezu SMS-L.Alberto. Genduzi i Kamada su kvalitetni fudbaleri, Rovela ce, najvjerovatnije, eksplodirati sledece sezone, a Alberto je i dalje klasa(iako bi trebalo gledati njegovu zamjenu za godinu ili dvije). Kataldi je pokazao da pod kvalitetnim trenerom(Sari) moze biti kvalitetan 'regista', a u najgorem slucaju je dijete kluba, igrac koji se ne buni ako u voljenom klubu ulazi sa klupe. Ako bi Vesina zamjenili nekim poput Folorunso-a iz Verone, bio bi to sasvim respektabilan manevar. Pogotovu jer je i Folorunso navijac kluba, ali i po profilu( dobra stamina, dobar visoki presing) bi razmrdao ekipu.