Bura u taboru Hrvata: Dalić isterao Kalinića iz reprezentacije

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.06.18. | 08:58

Hrabar i pravičan potez selektora Vatrenih

U senci velikog trijumfa Hrvata na premijernom meču u Rusiji buknula je afera - selektor Zlatko Dalić odstranio je iz tima jednog od svojih napadača, Nikolu Kalinića! 

Kako javljaju Sportske novosti, a prenosi portal Germanijak.hr, Dalić je planirao da u finišu utakmice protiv Nigerije uvede igrača Milana u igru, ali ovaj je to odbio, pravdajući se da ga bole leđa. Zbog toga, odlučeno je da Kalinić koliko danas bude isključen iz kolektiva i poslat nazad kući, u Hrvatsku.    

Izabrane vesti

SN dalje navode kako treba uzeti u obzir da je ovo drugi put da se slična situacija događa, jer i u prijateljskoj utakmici s Brazilom u Liverpulu, ranije ovog meseca, Dalić je želeo da umesto umornog Mandžukića uvede Kalinića, ali je ovaj takođe odbio na uđe.

Očigledno da Nikoli Kaliniću ne odgovara status rezerviste, pa je rešio da se na ovakav način "objasni" sa Dalićem koji sinoć nije želeo da daje izjave povodom tog događaja.  
"Sve ćete saznati u ponedeljak", kratko je prozborio selektor Hrvatske. Komšijski mediji, međutim, nemaju ni najmanju dilemu - Kalinić od danas više nije član reprezentacije koja Hrvate predstavlja na Mundijalu u Rusiji.

Foto: Action Images


tagovi

Rusija2018Zlatko DalićNikola Kalinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara