Čalhanoglu na audiciji mesec dana

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.11.18. | 12:11

Pa ako se ne popravi - transfer lista

Kada je pe godinu i po dana dolazio na San Siro navijači Milana bili su najblaže rečeno vrlo zadovoljni: konačno prava "desetka", konačno valjan kreativac. Poslednjih nedelja, pa i meseci, govori se kako bi Hakan Čalhanoglu mogao da napusti Rosonere, a ta vest slabo koga "tangira", Stvar je jasna: Turčin ni izbliza nije ispunio očekivanja noseći crno-crveni dres sedmostrukog šampiona Evrope. 

Sinoć protiv slabašnog Didelanža postigao je prvi gol u sezoni, odnosno tek deveti u 60. utakmici za slavni klub. Priznaćete, slabo, preslabo za igrača oko koga je planirana izgradnja novog veznog reda Milana. U krajnjem slučaju, premalo za 22.000.000 evra, koliko su Italijani uložili u Čalhanoglua jula 2017. 

Izabrane vesti

Italijanski i Nemački medji poslednjih dana pišu kako postoji sasvim realna mogućnost da turski reprezentativac već ovog januara napusti San Siro. Pogotovo ukoliko Milan sa Udinezeom dogovori transfer Rodriga De Paula.  

Mediji sa Apenina danas javljaju da će Čalhanoglu tokom decembra biti na svojevrsnoj audiciji, posle koje će biti odlučeno da li ide ili ostaje. 

A zainteresovanih strana ima. Pre svih pominju se RB Lajpcig i Šalke, mada se smatra da je klub iz Gelzenkirhena realnija opcija, pre svega jer je obezbedio plasman u drugu fazu Lige šampiona i želi da se pojača. Takođe, Lajpcig ima takvu poslovnu politiku da ne preplaćuje igrače, pogotovo ne one starije od 22-23 godine. 

U svakom slučaju u Milanu se nadaju cifri od 15.000.000 evra ukoliko reše da prodaju Čalhanoglua. Ta cifra "zatvorila" bi im knjige i ne bi bi bilo problema s finansijskim fer plejom kada je ovaj igrač u pitanju... 

Foto: Reuters


tagovi

Hakan ČalhanogluZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara