Komentari na vest

Ćavi: Podbacili smo kao stručni štab, za sledeću sezonu nam treba defanzivni vezista

j

jambb

pre 10 dana

sta bi sa Kesijem?
v

vladano79

pre 10 dana

sad se vidi koliko je Buskets bio potcenjen igrac.
V

Voždovac

pre 10 dana

Umesto da ćuti i poradi na Romeovom samopouzdanju za sledeću sezonu, pa i nek dovede još jednog DM, Ćavi se blamira ovakvim izjavama.
0

0202

pre 10 dana

Kakvom njegovu samopouzdanju covek zreo za penzije.Sav je usporen
g

gostpop

pre 10 dana

Najbolje da je 1 igrač kriv za 10 bodova što su izgubili... To može izjaviti samo neko ko ne radi svoj posao kako treba, pa prebacuje krivicu na nekog drugog
d

dhdhhd

pre 10 dana

pa bas ne znam da li jedan igrac moze da unazadi tim,mnogo je svetska javnost decenijama pojizavala busketsa sad se vidi koliko u stilovima ekipa poput barse,sitija i arsenala znaci taj zadnji vezni kad svi krenu naprijed pozadi promaja nema ko da zatvara i da smiri igru podijeli dobar pas.Mislim da generalno nije Romeu kriv on ima i godina i dosao je za sicu,zq ovu sezonu kriv je po meni frenki de jong ne moze on da uskoci u busketsove kopacke,najplaceniji je igrac tima a licno moje misljenje je da je precijenjen igrac i on i doni van de bek igraci jedne sezone slobodno moze sa njima i de liht.
K

Khanbg

pre 10 dana

Prebacuje krivicu na upravu, indirektno. Nije rekao da je kriv igrac (bilo koji), nego da mu fali pozicija. Svi ovi sto to igraju, krpe, nije njihova prirodna pozicija. I to moze da prodje u Lucanima, ali ne u Barseloni. Jako lose selektiran tim, to je sve.