Čeka se 3. jun, a onda Fenerbahče kreće u bitku za srpskog Gladijatora!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.05.18. | 20:14

Nemanja Pejčinović na dobrom putu da ozbiljno naplati sjajnu šampionsku sezonu u dresu Lokomotive

Fenerbahče je ostao bez već prisvojenog trofeja u nacionalnom kupu, na dobrom je putu da ostane i bez šampionske titule, ali uprava slavnog turskog kluba nema vremena za očajavanje, već ozbiljno razmatra planove za predstojeći prelazi rok.

Prema pisanju tuskih medija na vrhu liste želja nalazi se srpski štoper Nemanja Pejčinović, koji iza sebe ima odličnu sezonu sa novim ruskim šampionom Lokomotivom.

Izabrane vesti

U realizaciju eventualnog transfera trebalo bi da se krene 3. juna, kada je zakazana skupština kluba na kojoj će biti usvojen budžet i plan za letnji prelazni rok.

Srpskom defanzivcu, koji je tokom dosadašnjeg boravka u glavnom gradu Rusije zaradio nadimak Gladijator, mesto će otvoriti Portugalac Luis Neto, s obzirom da je Fenerbahče odlučio da ne aktivira otkupnu klauzulu po završetku pozajmice prvotimca ruskog Zenita.

Pejčinović je ove sezone odigrao 35 mečeva u svim takmičenjima za Lokomotivu i bio jedan od najzaslužnijih što je ekipa Jurija Sjomina primila samo 19 golova u dosadašnjem toku sezone.

U Moskvu je stigao na leto 2014. godine kao slobodan igrač posle rastanka sa Nicom. Aktuelni ugovor mu ističe u julu ove godine, što znači da bi mogao sebi da obezbedi ozbiljnu platu u Istanbulu.

Foto: Action images


tagovi

Nemanja PejčinovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara