Čekajući Sterlingovog "ortaka"

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.09.18. | 08:50

Drava ukršta koplja sa Radomljem na zatvaranju osmog kola druge slovenačke lige

Fudbal ume da napiše prave drame. Možda se sećate - pominjali smo već - čudesnog slučaja u komšiluku. U glavnoj ulozi Matijas Fanimo. Ako niste čitali taj tekst, verovatno vam nije poznat.

Fanimo je dete Vest Hema i nekadašnji član mlađih kategorija Engleske. Pre četiri godine proglašen je za jednog od najbržih fudbalera na planeti, ostvario je bolje rezultate i od Gereta Bejla, Kristijana Ronalda i Tea Volkota, ali su povrede učinile svoje. Koliko je situacija bila ozbiljna svedoči podatak da je Fanimo imao problema da pronađe klub.

Izabrane vesti

Takođe, delio je svlačionicu u nacionalnim selekcijama sa Rahimom Sterlingom, ali putevi su im se raskrstili u jednom trenutku. Tako Sterling sada broji milione u Mančester Sitiju, a Fanimo igra za - verovali ili ne - slovenačkog drugoligaša Dravu! Neverovatno...To nije sve. Fanimo, inače krilni napadač nigerijskog porekla, trenutno je treći strelac slovenačke druge lige sa šest golova, a neko vreme nalazio se i na prvom mestu.

Drava ukršta koplja sa Radomljem na zatvaranju osmog kola. Domaćin je svakako favorit, a golovi ne bi trebalo da izostanu, jer tradicionalnu igraju veoma otvoreno. Oba tima tima igraju promenljivo, Radomlje je u boljoj formi (tri uzastopne pobede), ali ne blista kod kuće. Pritom, poraženi su na dva prethodna gostovanja Dravi. Inače, na njihovim međusobnim okršajima obično kao pobednik izlazi domaća ekipa. Fanimo nije dao gol na tri prethodna meča. Možda je kucnuo čas da se probudi...

SLOVENIJA 2 - 8. KOLO:

Ponedeljak 

16.00: (1,95) Drava (3,70) Radomlje (3,00)

Foto: Action Images


tagovi

SlovenijaMatijas Fanimo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara