Čelik bez trenera i veznog reda, Radnik overava plej-of, Zrinjski u Banjaluci protiv tradicije

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.03.18. | 12:10

"S obzirom na te podatke, može se reći da kada Borac igra kod kuće sa Zrinjskim ima određenu psihološku prednost", rekao je Slišković u najavi 22. kola

Čelik je postao puter! Ekipa sa Bilinog polja suprotstaviće se Željezničaru bez šefa stručnog štaba Slavena Muse, trojice standardnih prvotimaca Fenana Salčinovića (vezista, levo), Ognjena Đelmića (centralni vezista) i Marina Jurine (vezista, desno). Dirigentsku palicu trebalo bi da preuzmu Musini pomoćnici Jasmin Džidić i Asmin Hrnjić, a na klupi neće biti ni trenera golmana Gorana Brašnića, što potvrđuje da kriza u Zenici trese nesmanjenim intenzitetom.

Posle dva uzastopna poraza od GOŠK-a i Mladosti, protiv kojih će igrati u plej-autu, Čeliku se crno piše i na Grbavici, pošto Želju očekuju bitke za prvo mesto i titulu, nakon što je minulog vikenda u velikom derbiju Zrinjskom prepustio lidersku poziciju.

Izabrane vesti

Poslednjeplasirani Vitez nada se da konačno može do drugog trijumfa ove sezone, mada zadatak pred spuštanje zavese na prvi deo prvenstva nije nimalo lagan, budući da na Gradski stadion u srce Bosne i Hercegovine stiže Radnik. Gosti iz Bjeljine ne znaju za poraz od povratka sa zimske pauze (dve pobede i remi), a bod im je dovoljan kako bi zapečatili mesto u plej-of grupi. Ne ostvare li trijumf, strepeće od mladosti koja dočekuje GOŠK i nada se neuspehu Radnika u Vitezu.

Uzbudljivo bi moglo da bude i u Banjaluci, gde aktuelni šampion Zrinjski igra protiv Borca. I tradicije! Tim koji sa klupe predvodi Blaž Slišković od februara 2009. godine ne zna za pobedu protiv Banjalučana, a od tada je odigrano osam utakmica. Sedam puta slavio je Borac, dok je jedan meč okončan bez pobednika. Međutim, ne treba zaboraviti da je poslednju među pomenutima viđen pre godinu i po dana, te da je Zrinjski naredna dva meča (prvo u ligi, pa u kupu) dobijao rezultatima 2:1 i 5:0, da bi jedini ovosezonski okončan bez golova.
"S obzirom na te podatke, može se reći da kada Borac igra kod kuće sa Zrinjskim ima određenu psihološku prednost, ali mi u ovom trenutku imamo kvalitetnu seriju od tri pobede. Ohrabruje i poslednja utakmica sa Željezničarom, gde smo uz kvalitet pokazali volju i želju za pobedom. Ako tako bude u Banjaluci, možemo očekivati da srušimo tradiciju protiv Borca", rekao je Slišković, a prenose hercegovački mediji.

BIH - 22. KOLO

Sreda
15.00: (4,70) Borac Banjaluka (3,40) Zrinjski (1,75)
15.00: (1,30) Sarajevo (4,80) Sloboda (9,50)
15.00: (1,50) Mladost Doboj (3,90) GOŠK (6,25)
15.00: (5,90) Vitez (3,50) Radnik Bjeljina (1,60)
15.00: (1,45) Široki Brijeg (3,90) Krupa (7,50)
15.00: (1,15) Željezničar (6,75) Čelik (16,0)

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara