Čelsi napada Iska s duplo većom platom, Sari ima samo jedan ultimatum

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.12.18. | 11:27

Da se posao što pre završi...

Iz dana u dan saznajemo nove detalje vezane za Iskovu situaciju u Real Madridu. A ona je sve lošija i lošija, ako je verovati španski medijima bliskim Kraljevskom klubu. Sve ukazuje na to da španski reprezentativac nema drugi izlaz nego da napusti Santijago Bernabeu. Juče smo preneli da je možda i veći problem od male minutaže kod Santijaga Solarija činjenica da je Isko u lošim odnosima sa dva vrlo uticajna igrača - kapitenom Serhiom Ramosom i Brazilcem Marselom.  

Klubovi koji su navodno zainteresovani za Iska nižu se kao na traci. Poslednjih dana najviše su se pominjali Manečster Siti i Arsenal, danas međutim pod vinjetom ekskluzivno San donosi informaciju da je u priču ušao Čelsi i da Plavci imaju nameru da po hitnom postupku završe ovaj posao. Zapravo, to je neka vrsta Sarijevog ultimatuma. Italijan želi Iska, ali pod uslovom da se pregovori ne otegnu, jer želi što pre da ga implementira u svoj sistem.  

Izabrane vesti

Čelsijev plan?

Jaka prva ponuda. Za početak. San navodi da će ona iznositi 79.000.000 evra Realu za obeštećenje, a igraču duplo veća plata nego u Madridu. Isko trenutno zarađuje oko 135.000 evra mesečno. Na Stamfordu su mu spremili ugovor na četiri i po godine i nedeljni prihod od blizu 280.000 evra. 

Engleski tabloid još piše kako zapravo postoji interni dogovor Florentina Pereza i Santijaga Solarija da ove zime prodaju Iska, te da na leto svim silama i tim novcima (plus ono što je već pripremljeno u "slamarici") napadnu Edena Azara. Belgijanac već dugo odbija novi ugovor, a na leto 2019. Čelsi će imati poslednju šansu da ga proda (Azar ima ugovor do leta 2020), tako da neće moći da ide u nebesa sa zahtevom za obeštećenje.  

Inače, Čelsi večeras igra utakmicu četvrtifinala Liga kupa, u kojem mu na Stamford Bridž dolazi Bornmut. Plavci su za vikend minimalno slavili protiv Brajtona i nastavili uspešan niz u prvenstvu, a danas ga očekuje solidni rival u borbi za polufinale. Trešnjice su poslednjih nedelja malo pokvarile odličan utisak s početka, ali to je bilo očekivano s obzirom na to kakvim sastavom raspolažu. Ipak, vole da se nadigravaju i neretko umeju da zagorčaju život favoritima. U proteklih devet susreta, samo u prošlom nije bilo minimalno tri gola na susretu. Tako sa danas treba očekivati slavlje domaćina i minimalno tri pogotka na utakmici.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2034 ENGLK Chelsea - Bournemouth kmb 1&3+ 1,82
Ukupna kvota1,82

LIGA KUP ENGLESKE - ČETVRTFINALE

Utorak
Lester - Mančester Siti 1:1 (0:1) ***penalima 1:3
/Olbrajton 73 - De Brujne 14/

Midlzbro - Barton 0:1 (0:0)
/Hasket 48/

Sreda 
20.45: (2,50) Arsenal (3,30) Totenhem (2,65)
20.45: (1,35) Čelsi (4,50) Bornmut (8,50)

* Kvote su podložne promenama 

FotoReuters


tagovi

Isko AlarkonZimski prelazni rok 2019Eden Azar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara