Čelsi ponudio Azaru brutalnu platu! Ali nisu pare najvažnije...

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.08.18. | 09:26

Da li će Belgijanac prihvatiti?

Čelsi je uspeo da odbrani Edena Azara od Reala i Barseloni što se ovog leta tiče, ali već sada mora da smisli novu startegiju kako da ga zadrži. Azar ima još manje od dve godine ugovora i jasno je da će Plavci morati da ga prodaju narednog leta, ako sada ne produži ugovor.

Zato je klub sa Stamford Bridža spremio Belgijancu novi petogodišnji ugovor sa brutalnom platom. Čelsi nudi Azaru povećanje plate sa 220.000 na 300.000 funti nedeljno! Na godišnjem nivou je to preko 17.000.000 evra. Nešto što mu Real Madrid i Barselona verovatno ne bi ponudili... Ako bi prihvatio novi ugovor, Azar bi postao treći najbolje plaćeni igrač Premijer lige. Ispred njega bi bili samo Aleksis Sančez i Mesut Ozil.

Izabrane vesti

Međutim, nije novac jedini Azarov uslov za ostanak u Čelsiju. Belgijanac želi i neke sportske garancije. Azar neće na ponudu o novom ugovoru odgovoriti do kraja sezone. Želi da sačeka rasplet sezone i da vidi kakva budućnost ga čeka u Čelsiju. Ako Plavci opet ne budu konkurentni u borbi za titulu i ne izbore plasman u Ligu šampiona, Azar neće prihvatiti novi ugovor i zatražiće tramsfer. A Čelsi će tada morati da ga proda...

(FOTO: Action images)


tagovi

Eden Azar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara