Leandro Paredes
Leandro Paredes

Čelsi spremio paket za Paredesa: Zenitu 30.000.000, igraču 4.700.000 po godini

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.01.19. | 11:31

A ugovor na četiri i po sezone

Sesk Fabregas je otišao, iako Mauricio Sari nije želeo da ga prodaje pre no što pronađe zamenu. Španac je ipak toliko želeo u Monako da Čelsi nije imao puno izbora, ali se klub obavezao da šefu struke što pre dovede igrača po volji. Londonski Ivning Standard veruje da se sa reči prešlo i na konkretna dela i da je na Zenitovu adresu otišla konkretna ponuda: 30.000.000 evra za Leandra Paredesa.

Do sada se pisalo da je Paredes već saopštio upravi tima iz Sankt Peterburga da želi da ide, ali ne u London, već nazad u matičnu Boku Juniors. To i ne treba da čudi toliko, baš pre mesec i kusur dana optuživali su ga da je namerno dobio crveni karton kako bi mogao da skokne do Buenos Ajresa i uživo odgleda superfinale Kopa Libertadores između Boke i River Plejta.

Izabrane vesti

Plavci su ipak i za njega spremili interesantan paket. Ugovor na četiri i po sezoni i nedeljnu platu od 80.000 funti što mu preračunato na godišnji nivo dođe oko 4.700.000 evra na 12 meseci. Tako nešto u Argentini ne bi smeo ni da zamisli.

Pitanje je samo šta kaže srce, ali sigurno je da Čelsiju neće pomoći to što svi znaju da je Sarijeva prva želja bio Kaljarijev Nikolo Barela, koji nije baš bio raspoložen da u jeku sezone ide u drugi klubu, drugi grad, drugu zemlju. Posebno zato što ga jure i Napoli i Inter.

Čekaju se odgovori iz Sankt Peterburga.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Leandro ParedesZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara