Čerupanje Jorgandžija: Gvardiola odvodi Saula

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.19. | 10:59

Mančester siti rešio da dovede vezistu Atletika

Neuspeh u Ligi šampiona, eliminacija u osmini finala od Juventusa, izaziva tektonske poremećaje u Atletiku. Sve je više nezadovoljnih igrača, koji bi da promene sredinu, a drugi su rešeni da to iskoriste, pa je počelo  pravo čerupanje Jorgandžija.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola zatražio je od čelnika kluba da dovedu Saula Njigeza. Španski stručnjak vidi Saula kao pravog naslednika Fernandinja u veznom redu Građana.

Izabrane vesti

Prvi pik Sitija je bio Frenki de Jong, ali se mladi as Ajaksa opredelio da karijeru nastavi u Barseloni. A, Katalonci su čak rešili da „napadnu“ i Saula, da bi podmladili sredinu terenu, međutim, svesni su da su im manje šanse da ga dobiju otkako je Mančester u igri. Ipak Ostrvljani imaju mnogo dublji džep.

Prethodnih dana pojavila se informacija da je Barselona namerila da „otme“ i Antoana Grizmana od Atletika, koji je njena dugogodišnja želja, ali pregovori prethodnih godina nisu dali rezultat.

I odbrana Atletika će morati na renoviranje. Dijego Godin je, navodno, jednom nogom već u Interu, a ponovo se pojavila priča da bi Stefan Savić mogao karijeru da nastavi u Juventusu.

Sve u svemu, biće vruće leto na Vandi Metropolitano...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Saul Njigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara