"Tu je i Ćavi"
"Tu je i Ćavi"

Čestitke i od Ćavija: Orlići slavili u Kataru, debitovali Bošnjak, Joveljić, Jovanović i Veselinović

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.12.17. | 21:16

Strelci Zlatanović i Denić

Tu je i ĆaviPobeda za bildovanje samopouzdanja pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. godine. Mlada reprezentaticija Srbije, podmlađena nekolicinom igrača iz klase 98, savladala je U 23 reprezentaciju Katara sa 2:1 na prijateljskoj utakmici u Dohi.

Radnikov napadač Igor Zlatanović doveo je ekipu Gorana Đorovića u vođstvo pogotkom u 17. minutu, ali je u 45. autogol Nemanje Vučića, Zemunovog beka, izjednačio rezultat na 1:1. Odluka je tako pala u 81. minutu kada je 18-godišnji Strahinja Jovanović, velika nada Partizana, nanizao trojicu protivničkih igrača i povratnom loptom proigrao Đorđa Denića, da bi golgeter Rada postavio konačnih 2:1.

Izabrane vesti

Jovanović je inače bio jedan od četvorice debitanata u U21 selekciji Srbije pošto su u starijoj selekciji od svoje debitovali i Strahinja Bošnjak, štoper Partizana, Ranko Veselinović, centralni bek Vojvodine, te napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić.

Zanimljivo, posle meča Orlićima su na pobedi čestitali i čuveni Bora Milutinović, te živa legenda svetskog fudbala Ćavi Ernandez, nekada as Barselone, sada član katarskog Al Sada. Obojica su iznenadili Đoroviće izabranike u svlačionici.

SRBIJA: Ostojić, Stevanović, Veselinović, Ćalasan, Vučić, Mićin, Račić, Adžić, Pantić, Pantović, Zlatanović. Igrali su još: Jevrić, Bošnjak, Lutovac, Joveljić, S.Jovanović, Mesarović, Denić.

(FOTO: FSS)


tagovi

Dejan JoveljićĐorđe DenićSrbijaSrbija U21Strahinja BošnjakSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara