Komentari na vest

Ciao scudetto: Juventus bez Dušana nije silan već ozbiljno ranjiv (VIDEO)

I

Inter

pre 3 meseca

Pitam se do kad ce ovaj Gati nekaznjeno udarati namerno rivale u grudi ili stomak. Ja sam zapamtio barem 3-4 njegova namerna udaranja igraca, sve je proslo nekaznjeno.
J

Juventino vero

pre 3 meseca

Ma kakav Skudeto, sta je vama??? Izrazito limitiran tim, bez kvalitetnog kreativca u veznom redu, sa trenerom koji gaji i neguje izrazito odvratan fudbal za gledanje. Gledam sinoc mec, vidim kako nema lopte u prostor nego samo od jednog boka ka drugom i tako u krug, bez ikakve ideje kako doci do gola. Ne krivim toliko igrace u veznom redu koliko trenera koji mi ide na zivce vec pune tri godine otkada se vratio u klub. Shvatam da je Juventus u tranziciji, u ponovnoj izgradnji tima i da ce se na Skudeto jos neko vreme cekati. Finansijska situacija nije sjajna. Inter je bez premca ove godine u Italiji, po kvalitetu, po igri i po svemu, koliko god to meni bilo tesko da priznam. Fakti su fakti. Nadam se da ce Alegrija liferovati na kraju sezone iz kluba, mada onih 9 miliona evra godisnje kolika mu je plata sprecava klub da mu da nogu u dupe. Zbog lose forme celog tima, uzasne igre koju neguje Alegri Juve ako osvoji jedno od mesta koje vodi u Ligu sampiona treba da se udara u dupe od srece (i to mu je puna kapa) i da eventualno uzme Kup Italije. (Mada sam i tu veoma skeptican).
J

Juventus fan

pre 3 meseca

Na kraju sezone ističe ugovor Alegriju.
a

alexx

pre 3 meseca

juventusfan@ na zalost ugovor Alegriju istice tek 2025-e godine !
K

Komarowsky

pre 3 meseca

Ovaj moze samo dobro hebati zakonite sponzoruse svojih suigraca... I onda na konferenciji rugati se svom narodu kako su ne ostvareni u smislu nemate para... te vodite tudji zivot. Prepotenko
L

Lopta je okrugla

pre 3 meseca

I sta kazu strucnjaci Juve kandidat za skudeto?...Da,da...Bajke su na drugom spratu.
s

srka

pre 3 meseca

Vlahović, velika prevara od fudbalera, isto kao i SMS. Menadžerima svaka čast! To što oni uspeju da utrape u velike klubove i uzmu ogromnu lovu, ma Hudini je za njih mala beba.
M

M1899

pre 3 meseca

Pa ne znam bas da li ce imati vecu lovu,u juventusu ima preko 7M neto i ugovor koji raste svake godine.
c

cao cao

pre 3 meseca

kakav crni dusan, ne vredi ji 20 miliona... da 2 gola leceu pa ga nema 3 kola pa se povredi 2 nedelje. smesan
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Najgori vezni red u istoriji Juventusa.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Mad Max :)))) deinstalirao aplikaciju... 😂😂😂
g

gost1978

pre 3 meseca

samo je tuhel gori od alegrija
K

KURnet za tetku Vesnu

pre 3 meseca

Pozdrav za komentator na Areni. Jer je 2000 puta kazao da Juventus nemoze da igra bez štucna dignata do grlo, Vlaović, zaista mislim da mali komentator drsko želi da mu uradi felacio na Dulence. I 176 puta je rekao da Juve nemoze da igra bez Kostić. Menadžerski sinčić Lazo Marković je bio najslabi a spiker iz areni je ga iznahvalio ko da je novi Yaya Toure.
G

GOST82

pre 3 meseca

Igram kladionicu 20 godina poznajem ove klubove u dusu .Udine je Juventusov klub uvek bio i bice.Juve se oprostio od titule a Udinezeu idealno za opstanak.Za mene ni malo izenadjujuce znao sam da će doci 2.Fudbal nikad gori i nikad više namestanja.Kladionice ubise fudbal a ovi fudbaleri ni malo srama nemaju.Nije ih sramota bukvalno sutnuli na gol nisu a koje pare samo dobijaju.Uskoro fudbal prestajem skroz da gledam i igram kladionicu.
I

Internazionale

pre 3 meseca

Dzabe gledas !
Z

Zeder

pre 3 meseca

Znao si da ce doci dva Jel? Kad si znao jesi uzeo pare? Evo iskreno reci. Mani se druze teorija zavere da je Juventus pustio Udineze. Oni su ovim porazom sebi zapecatili sudbinu. Igrom ne zasluzuju da budu u prvih 10.
I

Inter Milan

pre 3 meseca

Hahahha...koja neznalica od coveka. Pa juventus koliko je smesan ne moze da pobedi nikoga. Ove sezone je dobio jedno 6,7 utakmica posle 90 min. Prema tome dzabe igras kladionicu i dzabe mislis da znas nesto.
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

Da bre, bratski klubovi, devet godina nisu uzeli bod u Torino i sada se ovi smilovali da im daju. Smesan si.
G

Gosty

pre 3 meseca

Jel ovo neka greška, da Juventus u drugom poluvremenu nije imao šut u okvir gola ??
P

Pavle Lazic

pre 3 meseca

Tako uvek i igraju, posle se cude sto Vlahovic nema brojke iz Firence..

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Sad lepo da Milan preskoci juventus jer je sramota da tim koji igra najruzniji, anti fudbal u Evropi bude drugi. Milan zasluzuje drugo mesto. Kakav god da je, u odnosu na juventus igraju dopadljiv fudbal a i pobedjuju kako tako. P. S. Te price kako nema Vlahovica pa nema ni pobede, pricajte nekome ko ne prati fudbal.
Z

Zeder

pre 3 meseca

Ne simpatisem ni jedan klub u evropi ali stvarno ovaj Juventus je odvratan za gledati. Vlahovic da bi dao gol mora malo cudo da napravi.
R

Roberto Baggio99

pre 3 meseca

Toliko hvalite Milika covjek
s

srka

pre 3 meseca

Ma kakav Skudeto. Inter je za njih druga dimenzija. Daleko najveći italijanski klub, ako ni zbog čega, onda zbog toga što nikada u istoriji nije ispadao u niži rang takmičenja. Svi drugi jesu. Juventus je bio veliki samo devedesetih godina, predvodjen Marčelom Lipijem na klupi, Zidanom, Nedvedom, Del Pjerom, Trezegeom, Dešanom i ostalima, na terenu. Kada je osvajao titule, igrao finala i osvajao Lige šampiona. To je bio Juve, koji smo svi poštovali. Ovo sad je čist amaterizam.
p

postic

pre 3 meseca

Zaboravio si Jugovica u ovim imenima
T

TD

pre 3 meseca

Kakva glupost od komentara, bukvalno nista tacno nisi napisao.
U

Uvek protiv jrz

pre 3 meseca

I Interu i juventusu je jednom oprosteno prebacivanje u nizi rang, navijaci Intera znaju da su izbegli ispadanje jer je bila prosirena liga (doslo je do spajanja), jedan njihov protivnik u barazu se ugasio, a drugog su onda pobedili. "1921. was a particular year in the history of Italian football. The richest teams, in fact, left the Italian Football Federation (FIGC), founded the Italian Football Confederation (CCI) and organized a parallel championship, the First Division. The FIGC, however, found itself managing a First Category tournament of reduced value with provincial contenders not comparable to the Confederates. For Inter, registered in the First Division, it was certainly the worst championship in history: the team finished last in group B of the Northern League, totaling only 3 victories in 22 games. At that point the regulations of the CCI championship, which did not provide for direct relegations in the two northern groups, forced the Nerazzurri to play a survival play-off with one of the two promoted teams from the Second Division to avoid possible relegation. In the summer, however, the reunification of the leagues and federations sanctioned by the Colombo Compromise forced Inter to participate in no longer one, but two play-outs to remain in the top flight of Italian football, establishing the dispute of a one-match match. double against a FIGC team. The first match, decided by the aforementioned CCI regulation, was won by the Nerazzurri against Sport Club Italia of Milan (due to the opponent's withdrawal), while in the subsequent CCI-FIGC play-off, ratified by the Compromise, the team overcame Libertas of Florence, beating them 3-0 in Milan and drawing 1-1 in Florence. Inter therefore remained in the First Division championship (which became FIGC) and were not relegated to the lower division."

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Uvek protiv jrz Evo ga ovaj sto dane provodi na guglu i vadi podatke iz, pazi sad, 1921. godine. 😂😂😂 Decko, Inter nikada nije igrao Serie B, pomiri se sa tim, a tvoj klub dvaput. Jednom zbog namestanja, jednom zbog rezultata. Ne zna se sta je veca sramota.
I

Internazionale

pre 3 meseca

Jedno cu reci, ahahahaha! Pa pa scudeto, ako ste i bili u poziciji da se nadate.
G

GostYu

pre 3 meseca

Nista bez igraca koji 4 meseca nije dao gol 🤣
L

Lakisha

pre 3 meseca

Jos ih unakazio crvenim kartonom preproslo kolo.. tele.
I

Ime gosta

pre 3 meseca

Ovo ako nije dogovoren kiks, stvarno je sramota. Ljudi koji imaju milionske ugovore i treniraju dva puta dnevno, da ovako igraju i ovakve gluposti da prave, zaista neverovatno.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Ne da je dogovoren nego cirkus dva bratska kuba,juve ne moze na titulu a ne moze biti ni cetvrti....sad ce poceti red pobeda red poraza ,goleade...ipak klub je u bankrotu treba se spremiti za sledecu sezonu.

Владан

pre 3 meseca

Самарџић одиграо врло добро.. дисциплинована игра "летећих магараца" .. Јуве је мучно гледати.

Владан

pre 3 meseca

грешка... пардон.. Кијево су летећи магарци.
K

Korekcija

pre 3 meseca

Samo sto su leteci magarci Kjevo, a ovi su zebre(te). Jes da te zivotinje lice, ali nisu isti klubovi
V

VukPantovic

pre 3 meseca

Sjajan igrac Samardzic koji mora odmah u A reprezentaciju da igra od pocetka!!! Koji nas vezni igrac igra na viskom nivou kao Lazar? Djuricic greje klupu u Panatiakosu a igra ispred njega.. Aleksandar Radovanic i Matija Nastasic igraju u La Ligi sjajno svaku utakmicu, Boris Popovic isto.. Jan Carlo Simic.. Eto i stopera.. Pa u veznom redu Milan Gajic, Sasa Zdjelar, Kristijan Belic, Nemanja Radoja, Mirko Topic.
K

Kalabasas

pre 3 meseca

Ko radi taj i gresi..konji su konji ...
G

GostGG3+

pre 3 meseca

Bas zbog dusana a ne zbog igre i trenera? Lik gubi, kostic mu sedi na klupi, deca i polu amateri na terenu.. jezivo koliko su losi
T

Todor Nemanjic

pre 3 meseca

Bez Vlahovica i Kostica gol Udinezeu ne mogu dati, poz kriticari.
V

Vasilis

pre 3 meseca

Vlahovic da bezi glavom bez obzira. Ne vidim zasto bi ostao u Juventusu. U Engleskoj ce dobiti i vecu lovu i igrati bolji fudbal. Cak i za milion-milion i po manje, komotno da predje u Arsenal, Totenhem, bas u Celsi ne mora. Mozda ce ga i mucena Barsa zvati.
H

Haxer

pre 3 meseca

No Duci no party...Navijaci Intera polako hlade sampanjac...Udineze pobedio na njihov nacin..povedes 1:0 i branis se do kraja..
O

Opet

pre 3 meseca

Vlahovic kriv za poraz...
h

hahah ciao RUBEntus

pre 3 meseca

hahahah, a i sa njim je bas jak, doduse jeste, za salernitanu, empoli itd. kad dodje derbi nema ga nigde, tako isto kad dodje i za repku
A

Anonimooo

pre 3 meseca

Vlahovic je dao gol Interu dosta puta u dresu Juventusa, pre par meseci isto kada je bilo 1-1 u Torinu. U reprezentaciji cesto greje klupu superklasi Filipu Djuricicu i kako onda da ocekujes nesto tu da uradi? A i kad igra okruzen je indijancima oko sebe poput Maksimovica, Ilica, Radonjica i ostalih kvazi fudbalercina.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Anonimoooo Koliko puta je Vlahovic dao gol Interu u dresu juventusa? Mnogo puta? 😂 Pa koliko je to mnogo puta? Hahahahaaaaa...
M

Makks

pre 3 meseca

Siguran sam da ovde ima ljudi koji pomno prate Calcio pa bih bio zahvalan ako bi neko odgovorio. 1. Kako ovaj McKennie igra u Juventusu? Sta igra? Niti je defanzivni vezni, nije ni krilo... Nema pas, nema ni sut, dribling 0, kreacija 0. 2. Ko je Andrea Cambiaso? Igra u prvih 11 pa me zanima je li u šemi sa Alegrijem? Igrac takvog (ne)kvaliteta pre 20 godina bi mogao igrati, eventualno, Seriju B. 3. Komentator sa Arene, Nemanja Paunovic, je jedan od najvecih šarlatana koje sam slušao na tv u poslednjih 25 godina. Pamtim Kovinjala, tu je i Strajnic, bot Smiljan Banjac sa BK, zatim Eurosporta, ali ovaj klovn je neprevazidjen. Sramota za novinarstvo i Arenu sport.
S

Ske

pre 3 meseca

Jedini klovan i indijanac si ti. Ti iz fotelje vidis nesto sto Alegri ne vidi a vidim razumes se i i komentatorski posao. Nadji neku svrhu u zivotu a ne da cekas vest na Mocartu i pises gluposti
M

Makks

pre 3 meseca

@čka, ne kaže sa klovan nego klovn. Nauči pisati, a zatim pametuj. Sve najbolje
H

Host

pre 3 meseca

Udinese - Jedine zebre koje priznajem :D