Čime smo zaslužili da nam se ovo dešava?

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.06.18. | 08:37

„Ovo je bilo direktno u srce! Ovo je najbolniji poraz u mojoj karijeri. Čovek sam koji retko pušta suzu. Čak i kad su mi roditelji umrli, plakao sam, ali u sebi. To se desilo i sad“, rekao je čuvar mreže Orlova

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Rusije)

Tuga, razočaranje, neverica… Atmosfera potpune potištenosti vladala je protekle večeri u svlačionic reprezentacije Srbije. Orlovi su poraženi od Švajcarske i sveli šanse za prolazak u osminu finala samo na teoriju.

Izabrane vesti

Selekcija Mladena Krstajića je imala prednost nakon prvih 45 minuta, ali je onda potpuno razbijena u nastvavku.
Da mi je neko pričao, ne bih mogao da verujem. Teško je... Ne znam šta da vam kažem, osim da ćemo protiv Brazila ići da poginemo za Srbiju, ako treba. Da probamo da napravimo čudo“, rekao je Vladimir Stojković.

Zašto se desio pad posle 20. minuta?
„Ne znam da li je bila velika odgovornost što vodimo ili što je kraj bio daleko. Jednostavno, nismo izdržali. Sve je bilo tako blizu. Ne znam šta se ovo dešava“.

Da li ste razočarani nekoga?
„Nisam, niti mogu da budem u bilo koga“.

Možda u sudiju?
„To već nije moj deo posla. To je na vama. Neću to da komentarišem. Jednostavno, ne možemo iz ove kože. Samo se ptam čime smo zaslužili da nam se ovo dešava? Stvarno ne znam. Sve je bilo tako blizu“.

Kako zaboraviti meč sa Švajcarskom?
„Dobro je što igramo s Brazilom, već od danas će početi da ulazi u našu podvest. Nadam se da ćemo tako najlakše zaboraviti ono od sinoć. Živećemo u nadi da možemo da napravimo čudo. Verujem u njega. Fudbal je to, nadam se da sve ovo može da nam se vrati. Potrebno je verovati. Pogotovo nas 40 koliko nas je u hotelu“.

Koliko mu je teško...
„Ovo je bilo direktno u srce! Ovo je najbolniji poraz u mojoj karijeri. Čovek sam koji retko pušta suzu. Čak i kad su mi roditelji umrli, plakao sam, ali u sebi. To se desilo i sad. Nadam se da bol neće izaći iz mene“.

Utakmica trećeg kola grupne faze takmičenja između Srbije i Brazila igra se u sredu 27. juna od 20 časova. Orlovima je za prolaz u osminu finala neophodna pobeda.

Foto: Action images


tagovi

Vladimir StojkovićRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara