Činedu (©MN Press)
Činedu (©MN Press)

Činedu odlazi u Kinu posle Voše, stiže 130.000 evra i napadač iz Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.02.24. | 13:43

U Kragujevac dolazi njegov zemljak Beniangba

Utakmica sa Vojvodinom u nedelju biće ujedno oproštajna za Džefrija Činedua u dresu kragujevačkog Radničkog.

Visoki nigerijski napadač, koji je skrenuo pažnju na sebe dobrim igrama od dolaska na „Čika Daču“, odlazi u Kinu, gde će zadužiti dres Liaoninga. Po saznanjima Mozzart Sport, Radnički će za ovaj transfer inkasirati 130.000 evra, pošto Čineduu na kraju sezone ističe ugovor.

Izabrane vesti

Činedu je pre godinu dana došao u Kragujevac i ostavio jako dobar utisak sa devet postignutih golova na 29 utakmica. A, moglo je da ih bude i dosta više da je imao bolju koncentraciju u završnici.

Radnički već ima spremnu zamenu za Nigerijca i stiže sa – „Marakane“. Novi napadač Kragujevčana trebalo bi da bude Viktori Beniangba, još jedan špic iz Nigerije, kojeg je Crvena zvezda ovih dana kupila od belgijskog Genka.

Beniangba će se, najverovatnije, u narednih šest meseci kaliti u Radničkom, na terenima Mozzart Bet Superlige. U Zvezdi veruju da ima ozbiljan potencijal, te će na „Čika Dači“ gledati da revitalizuje karijeru, pošto je ove sezone igrao samo za mladi tim Genka, a za koji je dao osam golova i asistirao za jedan.

 


tagovi

Žofri ČineduRadnički KragujevacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara