Čolo doveo beka: Džoni Kastro u Madridu

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.07.18. | 17:16

Lukas Ernandez i Filipe Luiz dobili ozbiljnu konkurenciju, mada dosadašnji defanzivac Selte može da pokrije više pozicija u poslednjoj liniji

Atletiko Madrid je dobio trku za dovođenje Džonija Kastra, a transfer bi trebalo da bude finiširan do kraja vikenda, najverovatnije u nedelju.

Kastro je ovog leta ušao u završnu godinu ugovora sa Seltom i nije želeo da produži ugovor sa klubom, baš kao ni Serhi Gomez, ni Nemanja Radoja, pa je trenirao odvojeno od prvog tima. Ipak, sada se seli u prestonicu gde će se pridružiti Atletikovim zvezdama.

Izabrane vesti

Marka navodi da nije isključeno da će 24-godišnji univerzalac, koji je tokom karijere najčeće igrao na levom beku, ali po potrebi može da pokrije i desni bok, kao i centralne pozicije u odbrani, bude pozajmljen do kraja sezone, posle čega bi potpisao višegodišnji ugovor sa Atletikom.

Konkurencija na poziciji levog beka u redovima Jorgandžija je prilično žestoka, pošto su tu Lukas Ernandez i Filipe Luiz.

Kastro je ponikao u Selti i bio je član svih mlađih reprezentativnih selekcija Španije. Za mladu reprezentaciju odigrao je čak 18 utakmica. Dva puta se nalazio na spiskovima seniorske selekcije, ali još nije ostvario debitantski nastup za Crvenu furiju.

Foto: Action images


tagovi

Džoni Kastro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara