Čoveče, ostavi se te žene

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.02.19. | 11:14

Vanda opet piskarala po društvenim mrežama, mada joj je to strogo zabranjeno...

Poljska senzacija Kšištof Pjontek s dva gola protiv Atalante sinoć je nastavio svoj teror i na sportskom planu on je tema broj jedan na Apeninima, ali nefudbalske stvari po ko zna koji put odnele su pobedu, pa u dobrom delu medija glavna vest je ipak haos u Interu, odnosno na relaciji Vanda Nara - Inter - Mauro Ikardi.  

Korijere delo Sport je tako u potpuno drugi plan stavio Pjontekove majstorije i preko cele naslovnice raspalio Ikardijevu sliku okrenutih leđa s nalovom - ADIOS! Sve to jasno inplicira da su kolege iz ovog lista uverene da je definitivno puklo između Ikardija i Intera, te da će doskorašnji kapiten najverovatnije u Španiju. Destinacija je u ovom trenutku najmanje bitna...

Izabrane vesti

Vanda Nara, supruga i agent argentinskog golgetera ponovo nije izdržala. Morala je da piskara po društvenim mrežama iako su joj čelnici Intera (čitaj Bepe Marora) preporučili da to više ne radi - zbog nje je i njenih pisanija Ikardi je je i izgubio kapitensku traku - što može da se protumači kao odbijanje poslušnosti, odnosno dokaz da su pregovori o nastavku saradnje propali. 

Vanda je ovoga puta komentarisala pisanje španske Marke i dovođenje u vezu njenog supruga sa Real Madridom, odnosno Atletikom...
"Ta verzija o RM potpuno je netačna", napisala je Vanda u subotu uveče, pa ubrzo obrisala tvit. "Vreme će pokazati da sam u pravu, baš kao što sam bila u pravu kada sam govorila da postoji jak interes jednog italijanskog tima (J). Tretirali su me kao lažova, a posle mesec dana direktor tog kluba je potvrdio moje reči".

Nara je ovde mislila na izjavu Fabija Paratićija da je prošlog leta napravljen kontakt sa Ikardijem, međutim da se Juve kasnije okrenuo Kristijanu Ronaldu. Vanda je iste večeri objavila još i seriju fotografija na kojima Mauro plače, te postiže neke od svojih najlepših golova protiv Totenhema, Milana, Barselone... Pojedini navijači ovaj gest protumačili su kao oproštaj od Intera, a drugi opet kao dodvoravanje navijačima. 

U svakom slučaju, kraj sapunice se ne nazire. Mauro Ikardi ni danas nije u kombinaciji za sastav protiv Sampdorije, pod zvaničnim izgivorom da se radi o povredi. U tu priču niko ne veruje.

Podsetimo, navijači su juče kamenovali automobil u kome se nalazila Vanda Nara sa decom. Utisak je da je sve otišlo predaleko i da je očito vreme za rastanak. Koliko god se to nekome dopadalo i ne. 

E sad, rastanak sa Interom ili rastanak sa Vandom Narom?

Pitanje je šta bi mu bilo pametnije... Ili je ipak sve jasno?

PS

Znate onu staru: "Kad ti neko ukrade ženu, najbolja osveta je prepustiti mu je".

Kakva surova istina...


tagovi

Mauro IkardiVanda Nara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara