Čovek koji skoro sve pogađa

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.05.18. | 15:41

Dejvid Praton je ekspert za engleske niželigaše

Još malo i veliko finale!

Eksiter je ubedljivom pobedom nad Linkolnom u revanšu izborio plasman u završnicu plej-ofa za ulazak u Ligu 1, treći rang takmičenja u Engleskoj, a večeras će saznati ime rivala. 

Izabrane vesti

Koventri i Nots Kaunti su prvom duelu remizirali (1:1). Istina, Koventri nije materijalizovao prednost domaćeg terena u prvom meču, istina je i da Koventri nije slavio na gostovanjima Nots Kauntiju poslednjih godina, ali ako smo nešto dosad naučili što se tiče engleskih niželigaša, to je da vredi slušati Dejvida Pratona.

Nije važno ako ne znate o kome je reč - inače je Praton bivši fudbaler Notingem Foresta, Sautemptona, Lidsa, Svindona, Šefild Venzdeja, Skantorp Junajteda i mnogih drugih engleskih klubova - važno je znati da čovek trenutno radi kao kolumnista na Skaj sportsu i specijalizovan je za engleske niželigaše. Prošli put je baš predviđao pobedu Eksitera, kvota je bila odlična tako da ko je ispratio zna o čemu pričamo, a i mogao je dobro da se opari.

Uoči večerašnjeg meča Praton je napisao sledeće:
"Bilo je uzbudljivo u prvoj utakmici i sada je sve otvoreno. Biće ovo tesna utakmica i mogli bismo da vidimo sličan rezultat na ovoj utakmici. Mislim da bi gosti mogli da izdrže i izbore jedanaesterce."

Dakle, ko ima hrabrosti, neka zategne X. Moglo bi lepo da se naplati. U krajnjem slučaju X2&0-3.

ENGLESKA 2, PLEJ-OF, REVANŠ MEČ

Foto: Action Images


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara