Crno-beli uoči derbija: Dugo nismo izgubili, nek se oni zapitaju

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.04.18. | 15:25

Zagrevanje atmosfere

Minimum tri kiksa. Ili dva pošto eventualni neuspeh u derbiju baš i ne može da se svrsta u kikseve. Bilo kako, minimum tri kiksa Crvene zvezde. Jedini način da Partizan večitom rivalu preotme prvo mesto na tabeli. Teško izvodljivo, ali ne i nemoguće. Preduslov je naravno da se u subotnjem, 157. derbiju savlada večiti rival. A to neće biti lako.
Ne treba samo da sami sebi stvaramo pritisak. Treba da odigramo mirno, damo sve od sebe, pa će rezultat doći sam od sebe. Ja otkako sam ovde nismo izgubili derbi. Nek se oni zapitaju malo“, dobro raspoložen je Marko Janković četiri dana uoči megdana.

Ni Saša Zdjelar nije u panici. Još kao igrač OFK Beograda imao je prilika da se odmeri sa crveno-belima.
Mislim da sam ih dva puta delio sa OFK Beogradom. Kad smo igrali u polufinalu Kuša. Sad, nisam siguran, ali mislim da protiv Zvezde imam skor 2:3. Pa eto, da ga izjednačim“, kaže stameni vezista.

Izabrane vesti

Korak po korak. O eventualnom preokretu u prvenstvenoj trci sada je još rano razmišljati.
Mi možemo samo da gledamo da dobijemo sve preostale utakmice do kraja sezone, a o tome da li oni da kiksnu neka oni razmišljaju“, kaže Janković, jedan od igrača koji je dobrim igrama naterao navijače da od njega mnogo očekuju.

Posebno kad treba napasti najljućeg rivala.
Utakmica za sebe, pogotovu za sve nas koji smo odrasli ovde. Neka pobedi bolji. Mi smo svakako drugi pa nemamo šta da izgubimo. Ali zato možemo mnogo da dobijemo“, ističe Janković, koji iza sebe već ima iskustvo u srpskom večitom derbiju.

Zdjelar će debitovati. Nije isti kao onaj u Grčkoj.
Tamo nije bilo gostujućih navijača. Ovo je pravi derbi“, komentariše Zdjelar.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko JankovićSaša Zdjelar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara