Lazar Samardžić (Reuters)
Lazar Samardžić (Reuters)

Crta se novi put za Samardžića: Đuntoli + Juve

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.23. | 16:57

Čovek koji je doveo Srbina u Udine trvdi da će Lazar obeležiti sledeći prelazni rok

Da je prošlog leta promenio klub i realizovao transfer iz Udinezea u Inter, Lazar Samardžić bi verovatno bio srpski reprezentativac sa najatraktivnijim transferom jer nema baš mnogo naših igrača u klubovima koji su krem evropskog fudbala poput Intera.

Ipak, zbog menadžerskih trzavica i Interove želje da isključivo jedna agencija zastupa igrača, transfer je propao u poslednjem momentu. Samardžić se vratio u Udineze i za sada postigao jedan gol u pet mečeva. Očigledno je da su letošnja dešavanja ostavila uticaja na igrača što je potvrdio i doskorašnji Udinezeov sportski direktor Pjerpaolo Marino.

Izabrane vesti

Čovek koji je četiri godine vodio transfer politiku Zebri i napravio neke sjajne pogotke (Beto, Molina, Udogi, Muso...) među kojima je i Samardžićev transfer iz Lajpciga za samo 3.000.000 evra, trvdi da je srpskom reprezentativcu potrebno vremena da se vrati u staru formu.

„Trenutno mi Udineze izgleda kao tim koji igra ispod svojih mogućnosti. Pre svega jer jer se Lazar Samardžić i Roberto Pereira još traže. Samardžić je bio pred potpisom za Inter, prošao čak i lekarske... Pereira se priključio ekipi sa dosta zakašnjenja. Kada uđu u formu, njih dvojica će dati mnogo veći doprinos ekipi nego što je to sada slučaj“, kaže Marino.

On tvrdi da će srpski reprezentativac narednog leta napraviti veliki transfer i otkriva da ga je u Napoliju želeo tadašnji direktor Kristijano Đuntoli koji od ovog leta tu ulogu obavlja u Juventusu.

„Samardžić će biti jedan od igrača koji će da obeleže prelazni rok. Već je sazreo da bude kapitalno pojačanje za neki od najvećih klubova i da odmah igra. Za Udineze će ove sezone biti jedan od ključnih igrača. Znam da se Đuntoliju i ranije sviđao, a znam i da je Juventus bio zainteresovan. Samardžić je fudbaler koji trenutno privlači veliku pažnju klubova iz Italije i inostranstva“, rekao je Marino.



tagovi

Lazar Samardžić

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara