Crvena zvezda angažovala FIFA igrače

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.04.18. | 13:50

Logičan korak napred

E-sports tim Crvene zvezde zvanično je dobio svoju FIFA sekciju.

Prema rečima sekretara kluba Miloša Krivokapića ulazak Crvene zvezde e-sport u FIFA svet je logičan potez s obzirom na trend koji prate svi fudbalski velikani poput Ajaksa, Mančester sitija, Rome, Šalkea i mnogih drugih čiji takmičari već uveliko nastupaju na turnirima sa obeležjima kluba.

Izabrane vesti

Za klub iz Ljutice Bogdana potpisali su Miloš Krunić i Miloš Majdevac, koji igraju na platformi Sony Playstation 4. Novi igrači će se prvi put predstaviti publici na FIFA turniru u okviru Login festivala u Belexpo centru od 28. do 29. aprila. Pored toga, klub je angažovao i Stevana Mačkića, pobednika FIFA turnira na prvom Gamesconu, kao tim menadžera. U narednom periodu planirani su prijateljski mečevi sa drugim fudbalskim klubovima koji su zakoračili na FIFA scenu, dok će od sledeće sezone igrači Zvezde pokušati da ostvare ozbiljnije rezultate u okviru FIFA Global Series kroz redovno igranje Vikend lige u modu Ultimate Team.

Bivši prvak Evrope i Sveta je odabirom najboljih domaćih igrača, koji su se dokazali na turnirima i online, jasno stavio do znanja kakve takmičarske ambicije ima za budućnost, pogotovo vezano za najprofitabilniji mod ove igre FIFA Ultimate Team.

Miloš Krivokapić je otkrio da na oficijalnom sajtu Fife ( link za glasanje - http://www.fifplay.com/fifa-19-stadiums-vote/ ) postoji mogućnost glasanja da se stadion Crvene zvezde Rajko Mitić nađe u novoj Fifi 19 koja izlazi na jesen.


tagovi

e-sports

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara