Komentari na vest

Crvena zvezda u Novom Sadu: Šansa mladima ili održavanje forme?

F

FkpCascais

pre 13 dana

Je li vidite da previse "bonusa" vodi ka katastrofi??? Sta je vama u Srbiji sa tim bonusima????
r

rsczz@95

pre 14 dana

@95 – Ovo je zabrinjavajuće! Kakva neinteligentne konstrukcije i besmislene budalaštine ti lupaš na portalima! Sklon si negativnoj percepciji stvarnosti, pa si zato ponekad ciničan i zajedljiv! Tvoj IQ se spušta do granice kada je potrebna posebna nega, a tvoj IQ odgovara broju tvojih cipela! Uživaj i dalje u tvojim strip junacima iz Afrike maskiranim u dresovima Zvezde!
r

rsczz@95

pre 14 dana

@95 – ne znam šta ti znači ta budalasta kontatacija “Zato što smo mi Zvezda a ne razvojni tim”! Jel ti to znači da Zvezda ne treba da ima mlađe kategorije?! Jel’ ti to znači da je sasvim u redu što igraju drugorazredni Afrikanci, a šansu zbog ovih neznalica, ne mogu zbog toga dobiti Radojevic, Mimovic, Knezevic, Šljivic, Sremcevic?!
9

95

pre 14 dana

Uspavao si se danas, baš sam se zabrinuo za tebe. Doduše bio je maraton pa nisi mogao na vreme da stigneš u Lazu po terapiju
d

definitivno

pre 14 dana

Zapanjujuća je Mrznja prema Borjanu, zapanjujuća, od heroja koji je uvek branio dobro, postade negativac, i ako nas je uvek spasavao i pre glazera, tolika Mrznja ja prosto ne verujem, Znaci grobari koji ga mrze jer je upravo podigao zvezdu u Evropi, se smorili kada su videli koliko se mrzi Borjan, mentalitet ovaca navijaca zvezde ce potpuno unisti klub, ocekujem da Milojevica zamrze kao Borjana, Stankovica su već zamrzeli, Bahara obitavaju
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Niko ne mrzi Borjana. Samo ne zelimo da nam se vraca covek koji po igri vise nije ozbiljan profesionalac. To bi bilo jako neozbiljno. A sto se samog Borjana tice on je sam zacinio taj haos oko njega, najvise njegova zena koja ne zatvara usta i koja se u sve mesala, te postava, te rad kluba, te moj muz ovo muz ono. Dodje Glazer ona kaci story na insta "nepravda" nesto na tu foru. Borjan koji se sladi posle ispadanja iz Evrope i stavlja story "bila jednom jedna ekipa" i na slici cuveni gardisti. Jednostavno bespotreban nam je trenutno i hvala mu za te igre ali zavrsio je sa Zvezdom.
S

Sladajac

pre 14 dana

Pre će Milojević da stavi dedu Milunovića,Mijailovića,Rodića negoli ove mlade a naredne sezone Borjan...
g

gojkočea

pre 14 dana

Ako je istina da se Borjan vraća da bude prvi golman,džaba nam i da imamo odbranu Citya.Nadam se da to nije istina.Njegovo vrijeme je davno prošlo.
e

ejjj

pre 14 dana

e ako ti kazes
P

Pedjast3

pre 14 dana

Prvenstvo jos nije gotovo Zvezda mora da dobije 2 naredne utakmice i da matematicki obezbjedi titulu.Onda moze da se ekspermintise.Ali dzaba nam titula kad cemo prodati sve sto valja.
K

Kumovi Vrbas

pre 14 dana

Vojvodina mora makar do boda, da ne bi ostala bez Evrope. Voleo bi da Vojvodina osvoji Kup daleko najbitnija tekma za Vosu.
k

kako da ne

pre 14 dana

Ma kakvi sansa mladim igracima, Miloje ne voli mlade igrace, Šljivic je siguran sledeci bonus i to je to, sve ostalo ce biti stariji igraci, to svi znaju
T

Ta

pre 14 dana

I Vojvodina će da izvede mlade i velike talente Jovanovića Sukačeva Bukinca i ostale.. I da dokaže da preko 70 g ima bolju školu od berzana koji samo kupuju i mešetare. Vojvodina Zauvek Mlada i kad napuni 110 i 1010 godina
N

Nenad1246

pre 14 dana

Odlazi Glazer vraća nam se Borjan. Toliko o tome.
6

687

pre 14 dana

Čekamo ekipu : " kad ako ne sad", Afrički galaktikosi, negledljiv fudbal, gde su bekoviiii... Zvezdo zgazi ih sveeee!
K

Kako

pre 14 dana

Ti više ne dosadi, j... I te afrički galaktikosi.
6

687

pre 14 dana

Napisao sam da čekam te komentare. Mozga bez
n

nemanja1512@687

pre 14 dana

@687 – verovatno te nisu obavestili da smo sa ovim timom kojeg brutalno forsira udarni tandem Terzić/Milojević, osvojili SRAMNO 32. mesto u svim grupnim fazama LŠ! To znači da sa ovim timom nema šanse da prođemo naredne kvalifikacije za Evropu, pa onda se pitamo za čije babe zdravlje igraju ove iste neznalice! Pogledajte samo na šta će ličiti igra Zvezde, pod pedantnim stručnjakom, danas u Novom Sadu?! To će biti samo rastrzana igra Zvezde, sa preskakanjem sredine terena i sa besomučnim telefonskim centaršutevima na Nedaje, Olanjiku i Bukarija! HITNA PRIVATIZACIJA!
6

687

pre 14 dana

Nemanja zašto te boli činjenica da si bot? Nije baš pošten posao ali padne sendvič dnevno. Ima posla ko hoće da radi...
P

Pandora_

pre 14 dana

Igraj Vošo, rasturi ih sve!
l

lele3

pre 14 dana

Jel za otprilike 2 kola obezbedjujemo titulu?
C

Chiske1

pre 14 dana

Zvezda će nas razbucati sa pola snage, jer su bolji od nas za tri klase. Valjda nam Delije neće danas uzeti još neku zastavu.
н

нс бој

pre 14 dana

ово је лажни ник,превише јефтино,јер Сланинар неће рећи гделије већ ци....ни
C

Chiske1 (Pravi)

pre 14 dana

NIkada nisam upotrebio rec delija (turski: Deli, Osmanski Turski, Delü, bili su jurišna jedinica lake konjice osmanske vojske.), vec crveni blizanac. Ali drago mi sto kradete nik jer ocigledno vam idem na zivac sto mi je glavni cilj! Ali samo dokazuju da su cigani jer samo cigani kradu hahahah. Dobro je to sto imam registrovan nik Chiske koji mogu da vratim ali necu jer mozzart hoce da se nakacim preko googla. Ili im sajt uopste ne radi. Sve u svemu amaterizam.
N

Naopako

pre 14 dana

Ovo nije pravi Chiske. Pravi ciske pise na ivici bezobrazluka prema titinim blizancima
r

rsczz

pre 14 dana

Odrzavanje forme za sta? Za ljetovanje? Kada je vec moguce sto ne gurati mlade? Radojevic,Mimovic,Knezevic,Sljivic,Sremcevic odma u startnu do kraja sezone da igraju.
9

95

pre 14 dana

Zato što smo mi Zvezda a ne razvojni tim
D

Dejooo

pre 14 dana

Od tih svih koje si nabrojao ako se jedan proda preko dva miliona bingo.Neznaci u zivotu mlad vredi.

Bojank91

pre 14 dana

3 boda za kup. Moguće je sve kod nas
:

:) :)

pre 14 dana

Kod vas iz Birmingema?!