CSKA odigrao 0:0! Šta to sprema Gončarenko bez Golovina?

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.18. | 17:25

Armejci u izmenjenoj formaciji i sastavu pred revanš sa Crvenom zvezdom

Crvena zvezda je imala takmiačrsku proveru pred revanš protiv CSKA, dok su Moskovljani odigrali prijateljski meč u Španiji gde se pripremaju za nastavak sezone. CSKA je odmerio snage sa danskim Esbjergom, a meč je završen 0:0.

U odnosu na duel protiv Zvezde na Marakani, trener Viktor Gonačrenko je izmešao karte. Sa izuzecima golmana Akinfejeva i štopera Vasina koji su odmarali, CSKA je odigrao prvo poluvreme u skoro najjačem sastavu. I bez plejmejkera Golovina koji je supendovan za revanš sa Zvezdom. Potom su rezerve i Golovin dobile šansu u drugom poluvremenu...

Izabrane vesti

Interesantno je da je Gončarenko promenio i sastav, i formaciju u odnosu na prvi meč protiv Crvene zvezde. Opet se vratio formaciji 4-2-3-1 i ne bi bilo iznenađenje da sa ovom postavom odigra i u sredu protiv Zvezde.

Berezucki i Ignaševič su bili štoperi, a Fernandeš i Nababkin klasični bekovi umesto nešto ofanzivinijih uloga koji su do sada imali u sistemu sa trojicom štopera. Vernblom se sa pozicije štopera vratio u manevar veznog reda sa Nathom, a levi bek iz Beograda Kučajev je igrao na svojoj prirodnoj poiziciji levog krila, dok je po desnom krilu dejstvovao Vitinjo kojem ta uloga najviše odgovara. Dzagojev na poziciji „desetke“ i Musa kao centrafor su kompletirali startnu postavu Armejaca koja bi mogla da se suprostavi Crvenoj zvezdi u sredu u Moskvi.

CSKA protiv Esbjerga:  Pomazun - Fernandes (od 46. Gordjušenko), V. Berezucki (od 46. Milanov), Ignaševič (od 46. Golovin), Nababkin - Natho (od 46. Tikinzjan), Vernblom (od 46. Bistrović) - Vitinjo (od 46. Žamaletdinov (od 65. Žironkin)), Dzagojev (od 46. Hosonov), Kučajev - Musa (od 46. Čalov)

(FOTO: Action images)


tagovi

Viktor GončarenkoAleksandar Golovin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara