Čudesni putevi Žonatana Bijabijanija - Parma po peti put?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.08.18. | 13:47

Da li znate koliko je čovek puta potpisao za Inter i Parmu?

Čudesni su putevi Žonatana Bijabijanija... Kao je da je bilo juče kada se pojavio u dresu Intera i krenuo da "surfuje" po silnim pozajmicama, a evo danas mu je već 30. I znate gde je sada? U Parmi, gde bi bio?! Kakvo bespotrebno pitanje. Čovek je pola karijere protraćio na prelaske iz Intera u Parmu i obratno. Zaista jedinstven slučaj.

Ko nije ispratio naš redovni dnevni blog posvećen LETNJOJ FUDBALSKOJ PIJACI možda je i propustio Bijabijanijev paraf za povratnika u italijansko elitno društvo, ali ne mari, tu smo da vas podsetimo. I pazite sad - ovo je četvrti put da dečko potpisuje za Parmu?! Tokom 2009. prvi put je stigao na Enio Tardini, tada kao pozajmljeni igrač Intera. Onda je u februaru 2010. za 2.500.000 evra Parma otkupila njegov ugovor, da bi ga samo četiri meseca kasnije ponovo prodala. Pa Interu, dabome. Samo za veće pare - 4.200.000 evra. 

Izabrane vesti

Nije se dugo Bijabijani zadržao na San Siru. Već tokom 2011. prodat je Sampdoriji (transfer 7.000.000) iz koje je šest meseci kasnije ponovo otišao na pozajmicu. Šta gde, pa u Parmu! I ponovo je Francuz proigrao, ponovo je davao neke golove, pa su Mlekadžije odlučile još jednom da ga otkupe. Tada za 4.500.000. Bila je to 2012...

Verovali ili ne Žonatan Bijabijani skrasio se na Tardiniju dobre tri godine, sve dok aprila 2015. nije raskinuo saradnju sa Parmom. I gde će, šta će - u Inter! Pa razume se... Onda dve godine u Interu, pa malo do Praga (Sparta), povratak u Milano i pre dva dana - BUM! Inter prodao Bijabijanija!

Kome? 

Pa šta mislite kome? 

Žonatan Bijabijani pre dva dana peti put je potpisao za Parmu, ili bolje reći vratio se na Tardini po četvrti put?! I polako, tridesete su to, ima još vremena za njega... 


tagovi

Žonatan BijabijaniLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara