Ovusu, Mudrinski, Belaković i Bogosavac
Ovusu, Mudrinski, Belaković i Bogosavac

Čuka ne prihvata bod iz bunkera: Zvezdo, misli o Salcburgu, a ne o nama

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.08.18. | 13:14

„Pavkov je trenutno rezerva Stojiljkoviću, a prošle sezone je bio drugi strelac Superlige“, kaže Simo Krunić

Nemam poraz Čukarički ove sezone. Samim tim, nema ni straha pred gostovanje Crvenoj zvezdi.

Tri pobede i dva remija, uz samo dva primljena gola dovoljan su argument da se belo-crni sa Banovog brda nadaju pozitivnom rezultatu na Marakani, u okviru šestog kola Superlige (subota, 20.30).
Teška utakmica je pred nama. Crvena zvezda verovatno neće igrati sa najboljom ekipom, ali su i ostali igrači veoma dobri. Nije im prvi put da se susreću sa ovakvom situacijom, igrali su bez prvotimaca na gostovanju Voždovcu, pa protiv Spartaka, oba meča su dobili. Na primer, Pavkov je trenutno rezerva Stojiljkoviću, a prošle sezone je bio drugi strelac Superlige, ove je protiv Spartaka postigao dva gola“, primetio je Simo Krunić.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Brđana potvrdio je da se Darko Puškarić oporavio od povrede i u konkurenciji je za meč, ali duže odustni Nenad Kiso i Petar Bojić još ne mogu da mu se stave na raspolaganje.
„Nema razlike u pripremi. Nama je svaki naredni meč najbitniji, sada je to duel sa Crvenom zvezdom, ne razmišljamo tri kola unapred. Sa druge strane, prirodno je da vidim veću motivaciju kod igrača, ali na treninzima se ponašaju uobičajeno, kao pred svaki drugi duel. Pokušaćemo da igramo protiv Zvezde kao i u ostalim utakmicama, ali uvek se napada onoliko koliko vam protivnik dozvoli. Videćemo i u kakvom sastavu će protivnik igrati. Mi svakako ne dolazimo da se branimo, nije nam potreban bod iz bunkera, igraćemo fudbal“.

Na poslednju rečenicu Sima Krunića nadovezao se njegog stav da bi bodom bio zadovoljan „samo uz dobru igru“.
Zvezda ima dobre igrače i dobrog trenera. Ne znamo ko će igrati da bismo mogli da razmišljamo o tome da li će biti olakšavajuća okolnost to što crveno-beli gostuju naredne sedmice u Austriji. Zavisiće mnogo toga i od odnosa naših igrača, to je ono o čemu mi razmišljamo. Da se malo i našalim, neka oni razmišljaju o Salcburgu, velika je prilika da ispišu istoriju ulaskom u Ligu šampiona“, zaključio je Krunić.

FOTO: Star sport


tagovi

Simo Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara