Asmir Kajević (©Reuters)
Asmir Kajević (©Reuters)

Čukin rekorder posle pet i po godina ide u Kinu

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.03.22. | 08:43

Asmir Kajević napušta Banovo brdo

Pet i po godina u klubu, 172 utakmice i 37 golova. Rekorder Čukaričkog i po broju nastupa i po broju golova. Sve što je mogao da ponudi klubu – odavno je dao. I sada je vreme da se naplati. Iskusni Asmir Kajević je spakovao kofere i prema pisanju Sportskog žurnala putuje za Kinu.

Informaciju donosi Sportski žurnal, koji prenosi da će 32-godišnji vezista karijeru nastaviti u Vuhanu s tim da će još koju nedelju ostati u Beogradu, ali neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Saši Iliću. Rezultatski tim ne bi trebalo da trpi, Čuka je svakako na sigurnom trećem mestu na tabeli Superlige sa velikih 12 bodova prednosti nad Radničkim iz Niša.

Izabrane vesti

Uprava Čukaričkog je želela da Kajević još koju godinu ostane na Brdu, ali kada je stigla prilika iz Kine...

Drago mi je kad neko može da ode i zaradi novac, danas ili sutra će se možda vratiti, a opet i neki drugi igrači će videti da i sa 32 godine mogu iz našeg kluba da odu u inostranstvo“, rekao je za Žurnal sportski direktor kluba Vladimir Matijašević dodajući da Čuka – pa ni bilo ko drugi u Srbiji – jednostavno ne može da plati koliko i Kinezi.

Za zamenu Brđani ne treba da brinu. Uvek tamo neko izleti. Mada je Kajević imao izuzetan uticaj na igru Čuke, a ove sezone je postigao sedam golova i još dva spakovao saigračima.

Kapiten Marko Docić ostao je tako jedini igrač sa petogodišnjim stažom u Čukaričkom. Darko Puškarić je stigao jula 2017. godine.


tagovi

Asmir KajevićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara