(©Starsport)
(©Starsport)

Ćurčić: Očekivao sam da će se i nama negde vratiti

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.05.24. | 12:47

Javor u poslednjem minutu autogolom do zlata vrednih bodova u Surdulici

Krenula je skazaljka u poslednji krug na utakmici Radnik – Javor, navijači kluba iz Ivanjice su se već pomirili sa remijem koji bi im mnogo otežao ionako tešku borbu za opstanak, kad…

Fudbaler Radnika Mateja Stojanović u želji da “očisti” loptu ispred svog gola, poslao je u mrežu i doneo Javoru zlata vredne bodove (1:0), koji ih drže u zoni baraža.

Izabrane vesti

Možda jedini koji je verovao u trijumf do poslednjeg “daha” bio je Radovan Ćurčić, trener Ivanjičana, a objašnjava i zašto:

“Verovao sam do poslednjeg minuta iz razloga što nam se dosta ove sezone desilo da primimo gol u finišu, kao, recimo, u Subotici, kada je Spartak dao gol u sudijskoj nadoknadi. A, mi posle toga promašili priliku za izjednačenje. Zato sam verovao da će to negde da nam se vrati, da će ovaj veliki trud i pošten rad od početka sezone doći na naplatu”, kaže Ćurčić.

Bori se Javor, ne da se Javor. Ne seli mu se u niži rang.

“Borimo se svim silama. Ništa neočekivano. U Javoru je uvek borba, navikli smo na to. Tri kola do kraja, sve sa direktnim konkurentima za opstanak. Dve utakmice igramo na svom terenu. Prva protiv Voždovca, mlada i dobra ekipa, za koju niko nije očekivao da će se naći tu gde je. Igrači daju sve od sebe, verujem da ćemo uspeti”, poručuje Radovan Ćurčić.


tagovi

Radovan ĆurčićJavorMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara