Cure informacije iz svlačionice PSŽ-a: Biće velikih promena na leto! Očekivali smo od Nejmara nešto drugačije

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.03.18. | 19:17

Anhel di Marija kaže da su navijači posle dolaska poznatih igrača postali kritički raspoloženi

Projekat pred pucanjem. Za sedam sezona, koliko je u Pari Sen Žermenu, uložio je Naser El Kaleifi 1.115.000.000 evra u nove igrače, naosvajao se domaćih trofeja, ali čim bi izašao iz Francuske dobio bi po „ušima“. Poslednju zaušku Svecima lupio je Real Madrid, ostavio ih ponovo bez šanse da igraju značajnu ulogu u Ligi šampiona i može biti označio kraj jedne ere.

Posebno ako na leto ode Nejmar.

Izabrane vesti

Takvu mogućnost, doduše, uvijenu u oblande, nagovestio je Anhel di Marija, i sam jedan od fudbalera koji bi mogao u predstojećem prelaznom roku da napusti Park prinčeva. Jednostavno, ni njegove, ni timske ambicije nisu ispunjene.

Posebno posle dva lagana poraza od Reala (1:3, 1:2).
Bio je to težak udarac. Prošle sezone potrošeno je 400.000.000 evra na nove igrače. A klub je imao drugačija očekivanja od Nejmara. Logično je da su očekivanja velika kad njega imate u timu. Eliminacija već u osmini finala je teško podneta u Parizu. Biće velikih promena na leto“, nagovestio je argentinski krilni napadač, u intervjuu magazionu Ole, da sledi još jedan vreo prelazni rok u gravnom gradu Francuske.

Osim Di Marije, prethodnih godina dovođeni su Marko Verati, Tijago Silva, Zlatan Ibrahimović, Edinson Kavani, Nejmar, Kilijan Mpabe, Dani Alves... Nije vredelo.
Posle dolaska važnih i poznatih igrača navijači su postali kritički raspoloženi. Razumljivo i razočarani posle ispadanja. Nekad, pak, morate da znate i kako da se ponašate kad gubite, da držite glavu podignutom i gledate napred. Ostala su nam još tri takmičenja i pokušaćemo da trijumfujemo u svakom od njih. Ako u tome uspemo, biće to veliko dostignuće, jer lane nismo uspeli da uzmemo ni ligu“, podsetio je Di Marija.

Novinare Olea, ipak, više interesuje reprezenatcija od dešavanja u Parizu, pa su se zapitali da li je Mundijal u Rusiji poslednja Di Marijina šansa da postane prvak sveta.
„Trudim se da ne razmišljam na taj način, iako mi nekad padne na pamet da bi predstojeći Mundijal mogao da bude i poslednji. Delom zbog godina, delom zbog neuspunjenih očekivanja“.

Možda bi sve bilo drugačije, smatraju Argentinci, da je baš Di Marija igrao finalu protiv Nemačke pre četiri leta.
„Ne, ne, nismo zbog mog odustva ostali bez pehara. Na kraju krajeva Enco Perez je odigrao odlično. Bio je to najbolji naš meč na Mundijalu u Brazilu. Boli me što dobru partiju nismo krunisali trofejom. Često lupam glavu zbog čega je tako ispalo, jer je reprezenatacija izgledala sjajno“, dodao je nekadašnji prvotimac Benfike, Reala i Mančester junajteda, koji bi u predstojećem prelaznom roku mogao da zaduži dres Intera.

FOTO: Action images


tagovi

Anhel Di Marija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara