Ivan Ćurković
Ivan Ćurković

Ćurković brani Zvezdu u Francuskoj: Iskreno, neosnovane optužbe! Možda ima veze sa hapšenjima u Belgiji?

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.10.18. | 09:42

“Da nije bilo Borjana mogao je PSŽ da postigne i osam ili devet komada“, kaže počasni predsednik Partizana

U društvu polarizovanim na crnu i crvenu boju negde je i bilo očekivano da deo navijača Crvene zvezde prst krivice uperi i u večitog rivala smatrajući da je baš neko iz Partizana osumnjičio klub iz Ljutice Bogdana za nečasne radnje u sudaru sa Pari Sen Žermenom. Međutim, po onome što čitamo iz francuskih medija neki od njih ne da nisu sumnjičili Zvezdu, nego su je naglas branili. Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković tako u izjavi za Parizjen kaže da je saglasan sa ocenom da sve treba isterati na čistac, ali ističe i da se mora poštovati pretpostavci nevinosti.
Lako je reči ’želeo je’ ili ’učinio bi’... Ali bez dokaza“, počinje nekadašnji golman Sent Setjena.

Još konkretniji odgovor na pitanje da li mu cela ova priča izgleda osnovana?
Iskreno, ne. Pogledajte samo Pari Sen Žermenov budžet. Deset je puta veći od Zvezdinog, koji iznosi oko 45.000.000 evra. Sportski, Pari Sen Žermenovi igrači su mnogo kvalitetniji. Nedavno je PSŽ slomio Lion sa 5:0, pa Sent Etjen sa 4:0. Srbi su izgubili sa 1:6, a golman je (Milan Borjan, prim.aut) imao nekoliko bitnih intervencija. Da nije bilo njega Zvezda je mogla da primi osam ili devet komada“, kaže Ćurković.

Izabrane vesti

A ko bi onda mogao da želi da naškodi Zvezdi?
Ne znam, ali jedna mi je stvar privukla pažnju. Poslednjih dana se dosta priča o hapšenju menadžera u Belgiji, u toj priči ima dokaza i podigla se velika prašina. Možda je cilj ove priče o nameštanju samo da se stišaju tekstovi o prevarama menadžera u Belgiji“, naglas razmišlja Ćurković.

Ćurković se oglasio i u Ekipu i tamo jasno poručio.
Poznajem čelnike Crvene zvezde, a ne znam nijednog koji bi se usudio ili ko ima toliko novda da izvede nešto poput ovog. Ovo je van svake logike. Imam puno poverenje u francuske istražne organe, ali apriori verujem i u čelnike Crvene zvezde“, ističe Ćurković.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ivan Ćurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara