Endi Robertson
Endi Robertson

Da čovek odlepi od sreće - Robertson potpisao novi ugovor

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.01.19. | 21:35

Levi bek Liverpula ostaje na Enfildu do 2024. godine

Levi bek Liverpula Endi Robertson (24) potpisao je novi ugovor sa liderom Premijer lige do juna 2024. godine.

Škotski defanzivac je već nedeljama jedan od najboljih prvotimaca Crvenih i član je najbolje odbrane u ligi koja je primila samo deset golova na 22 utakmice ove sezone.

Izabrane vesti

Robertson je stigao na Enfild u leto 2017. godine za oko 9.100.000 evra iz Hala i uspeo je odmah da istisne iz prvog tima Španaca Alberta Morena koji je bio standardni levi bek.
"Čim mi je klub ponudio novi ugovor nijednog trenutka se nisam premišljao. Želeo sam da ostanem ovde. Čim su mi pružili papir odmah sam potpisao. Lako mi je bilo da učinim to jer znam da i klub oseća obostrano poverenje. Brzo smo se dogovorili, zato je i ugovor brzo potpisan", rekao je Robertson za zvanični sajt Liverpula.

Oduševljenje ne skrivao ni Jirgen Klop.
"Milsim da smo od svih dosadašnjih ugovora ovaj obnovili u rekordnom roku. Pošteno je reći da Robo nijednog trenutka nije odugovlačio niti se dvoumio kada smo pričali o njegovom ostanku u našem klubu. Možda je rodom iz Glazgova, ali sve na njemu odiše Liverpulom, od glave do pete", tvrdi Nemac.

Finansijski detalji nisu objavljeni, ali je jasno da će reprezentativac Škotske zarađivati mnogo više od dosadašnjih 56.000 evra nedeljno.

Foto: Reuters


tagovi

Endi RobertsonJirgen Klopnovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara