Da li je to Grizman već napustio Atletiko? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.06.18. | 21:39

U video poruci gde Madriđani predstavljaju svoje igrače na Mundijalu nema sjajnog Francuza

Antoan Grizman na jučerašnjoj konferenciji na medije nije želeo da otkrije u kom timu će nastupati u narednoj sezoni, ali se čini da to sasvim sigurno neće biti Atletiko Madrid.

To se može naslutiti na osnovu današnjeg video klipa, okačenog na zvanićnom Tviter profilu Atletiko Madrida, u kojem se među među najvećim zvezdama Jorgandžija koji nastupaju na Mundijalu ne nalazi sjajni Francuz.

Izabrane vesti

U poruci iznad video klipa, u kojem igrači podržavaju svoje nacionalne timove, stoji poruka:
„Sutra startuje Svetsko prvenstvo u Rusiji. Naši igrači Dijego Kosta, Anhel Korea, Saul Nigez i Koke znaju kome pripadaju. A vi?“

Grizman je ponovo izostavljen, baš kao što je to bio slučaj i pre nekoliko nedjelja kada se nije našao na prezentaciji novog dresa Madriđana za novu sezonu. Doduše, treba napomenuti da na klipu nema ni Hozea Marije Himeneza, Lukasa Ernandeza i Šimea Vrsaljka, ali se dobro zna ko su glavni igrači u ekipi Dijega Simeonea.

Francuz je u nedavnoj izjavi za televiziju TF1 saopštio da će do prve utakmice nacionalnog tima u Rusiji saopštiti gde će igrati u narednoj sezoni. Svi su se nadali da će se to dogoditi na jučerašnjoj konferenciji za medije, ali je usledio odgovor.
„Znam da ste svi to čekali, ali danas nije dan kada ću pričati o mojoj budućnosti. Odluka je doneta, nije bilo lako. Ali sada nije ni vreme, ni mesto da je saopštim. Već tri meseca živim ovako“, rekao je Grizman uz osmeh.

Video na Tviteru Altletika ozbiljno je razočarao pristalice Jorgandžija, koje su tražile da im se odgovori gde je Grizman, ali taj odgovor još nisu dobili.

Kao jedina opcija za prelazak odličnog Francuza pominjala se Barselona. Ostaje da se vidi da li će transfer na Nou Kamp uskoro biti obelodanjen.

Tomorrow starts the FIFA World Cup #Rusia2018
Our players @diegocosta, @AngelCorrea32, @saulniguez, @diegogodin and @Koke6 are sure which team they are going with.
And you?#FIFA18 @EASPORTSFIFA pic.twitter.com/cRgoSbu3tG

— Atlético de Madrid (@atletienglish) June 13, 2018

Foto: Screen shot


tagovi

Antoan GrizmanLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara