Da li je Zakarić Partizanovo iznenađenje za Dansku?

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.08.18. | 12:54

Pored najboljeg igrača Bosne za prošlu sezonu za mečeve protiv Nordsjilanda prijavljen i Lola Smiljanić

Sa novim snagama u Dansku. Novi trener Partizana Zoran Bata Mirković moći će Nordsijelnadu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope da priredi i malo iznenađenje. Crno-beli su za susret u četvrtak prijavili dugo čekano pojačanje iz Bosne i Hercegovine Gorana Zakarića

Pored njega Partizan je za treće kolo prijavio i iskusnog Milana Lolu Smiljanića koji je ostavio više nego solidan utisak protiv Mladosti iz Lučana.

Izabrane vesti

Zakarić je prošle sezone kao krilni fudbaler Željezničara bio najbolji igrač Premijer lige i prema svim paramterima morao bi da donese kvalitet više crno-belima.
„Prvi utisci su zaista fenomenalni kako svaki igrač samo može da poželi. Prihvatili su me kao svog svi od igrača, stručnog štaba do osoblja na Teleoptiku. Najviše vremena provodim sa Ognjenom Ožegovićem, jer se znamo od ranije, a sa njim sam i cimer na Teleoptiku. Mnogo mi je pomogao oko svega u klubu. On me je dočekao, uveo na centar, upoznao sa saigračima. O samom centru je izlišno govoriti. Sve je na vrhunskom nivou i slobodno mogu reći da je među retkima u regionu po infrastrukturi“,  poručio je Zakarić.

On je gledao posrtanje crno-belih protiv Mladosti.
„ Gledao sam utakmicu uživo, prvi put na stadionu. Nažalost nismo pobedili, ali sam siguran da će sve biti bolje iz dana u dan i da ćemo naći pravu igru za dobar rezultat“.

Crno-beli imaju veliku šansu da se iskupe u četvrtak.
„Očekuje nas treće kolo i neizmerno sam srećan što sam prijavljen za taj meč. Nadam se da ću dobiti priliku da pomognem ekipi i zaista bih dao sve od sebe. Verujem u nas, našu ekipu i očekujem dobar rezultat i prolazak u plej-of“, dodao je Zakarić.

(Foto partizanfk.com)


tagovi

Goran Zakarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara