Da li to Nemanja Matić ima nešto da nam kaže?

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 13:44

Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda...

Niko se više u Srbiji ne zaluđuje pričama da je atmosfera u nacionalnom fudbalskom timu idealna, kako su donedavno tvrdili gotovo svi igrači, selektor, rukovodstvo FSS-a. Da nešto debelo ne štima - ne štima. I nije tako od juče, ali sa svakim okupljanjem momaka koji bi trebalo da dostojno reprezentuju dogodi se ponešto što dodatno produbi krizu u državnom timu, a navijače, koji bi po svakoj logici trebalo da budu uz te momke, sve više odvraća i od njih i generalno od reprezentacije Srbije. 

Novo okupljanje - nova epizoda. Nemanja Matić nije na spisku Mladena Krstajića zbog povrede, ali iz dalekog Mančestera uspeo je da ustalasa duhove jednom porukom na društvenim mrežama. Zapravo citatom iz kolumne Aleksandra Apostolovskog (Nedeljnik, 2014. godine). Da ne okolišemo, post prenosimo u originalu:
"Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakakvu sumnju, moj Nemanja"!

Izabrane vesti

Šta je Matić tačno želeo ovim da postigne nije baš najjasnije, ali svakako da će pokrenuti mnoga pitanja, teorije zavere i šta sve ne.

Evo, šta bi nekom navijaču prvo moglo da padne na pamet? Pa recimo, da Nemanja Matić nije izostavljen zbog povrede. Ili, da li je Matić zaista povređen? 

Ostaje i pitanje čemu ovo šifrovanje? 

Da li to Nemanja Matić ima nešto da nam kaže?


tagovi

Nemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara