Dan za transfer bombu u Junajtedu, Brazilac stigao na lekarske! Sledeći su Sergej ili Marko...

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.06.18. | 09:28

Četvrti najveći transfer u istoriji Mančester Junajteda

„Da sam ja trener Mančester Junajteda, i ja bi hteo da ga potpišem“, rekao je juče brazilski selektor Tite komentarišući mogućnost da njegov reprezentativac Fred pojača redove velikana sa Old Traforda.

Murinjo misli isto i danas će Mančester Junajted potpisati Freda kao jedno od najvećih pojačanja ovog leta. Brazilac će skoknuti iz Liverpula gde je juče igrao prijateljski meč protiv Hrvatske do Mančestera gde će do večeras završiti lekarske preglede i biti predstavljen kao novo pojačanje. Posle toga se ekspresno vraća u kamp Brazila.

Izabrane vesti

Mančester Junajted će za Freda platiti Šahtjora 60.000.000 evra, dok će Brazilac potpisati ugovor na četiri godine s opcijom da bude produžen za još jednu. Zimus ga je želeo Gvardiola u Mančester Sitiju, ali je Šahtjor tada tražio 70.000.000 evra i  transfer je propao. Ipak, Mančester mu je bio suđen...

Murinjo će učiniti Freda četvrtim najskupljim igračem u istoriji kluba i prvim velikim pojačanjem ovog leta. Fredov trasfer je ujedno i najveći u svetu fudbala u ovom prelaznom roku pošto je dosadašnji rekorder bio Fabinjo kojeg je Liverpul platio 50.000.000. Fredovim dolaskom se ne završava priča oko kupovina Sergeja Milinković Savića, Marka Veratija i ostalih vezista visoke klase koji su pominjani kao moguća pojačanja Junajteda. Lokalni Ivninig koji je dobro upućen u dešavanja u klubu, tvrdi da kje Sergej i dalje prva Murinjova meta što bi moglo da znači i da se sprema odlazak Pola Pogbe. Alternativa je Verati iz Pari Sen Žermena. 

Fred ima 25 godina i igra na poziciji centralnog veznog.

(FOTO: Action images)


tagovi

FredLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara