Dani odluke: Vojvodina ima dve meč lopte za Evropu, Čuki potrebno pravo čudo

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 21:40

Ako Lale osvoje Kup Srbije, poslednje kolo Mozzart Bet Superlige neće imati nikakav rezultatski značaj

Četiri od pet mesta za Evropu iz Mozzart Bet Suprelige su popunjena, dok ono peto u svojim rukama ima novosadska Vojvodina. Lale u narednih osam dana imaju dve meč lopte za plasman u evropska takmičenja, pošto ih očekuje finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde (utorak 20.15) i meč poslednjeg kola protiv Mladosti iz Lučana na Karađorđu u subotu (19.00). Pobeda u jednoj od te dve utakmice garantovaće ekipi Božidara Bandovića plasman u evrokupove.

Teoretske šanse, doduše baš minimalne, ima i Čukarički, ali samo pod uslovom da Crvena zvezda osvoji Kup u na Lagatoru. U tom slučaju bi ekipi Gorana Stanića bile neophodne dve senzacije u poslednjem kolu - da Mladost slavi u Novom Sadu i da Čukarički pobedi Crvenu zvezdu na proslavi šampionske titule na stadionu Rajko Mitić. Brđani su sami sebi zabili nož u leđa porazom od Partizana na svom terenu. Da su osvojili sva tri boda preskočili bi Lale i držali sve u svojim rukama. Ovako, potrebno im je pravo čudo za novi izlazak na evroscenu.

Izabrane vesti

Pobeda Partizana je večeras pogodovala Radničkom, koji je osigurao istorijski plasman na evroscenu, pa je tako značajno smanjena neizvesnost uoči poslednjeg kola Mozzart Bet Superlige. Svaka dilema bi mogla da bude razjašnjena već u utorak, ako Novosađani osvoje Kup Srbije. U tom slučaju bi poseldnje kolo ostalo bez bilo kakvog rezultatskog značaja.

MOZZART BET SUPERLIGA, POSLEDNJE KOLO:

19.00: Crvena zvezda – Čukarički

19.00: Partizan - Radnički Kragujevac

19.00: TSC – Napredak

19.00: Vojvodina - Mladost Lučani



tagovi

Božidar BandovićGoran Stanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara