Danilo Grujić opet sudi večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.09.18. | 15:49

Poznati arbitri za 158. okršaj večitih rivala

Danilo Grujić će ponovo deliti pravdu na okršaju između Partizana i Crvene zvezde. Njemu će prvi pomoćnik biti Dejan Petrović, a drugi Nemanja Petrović, dok će četvrti biti Svetozar Živin. Večiti derbi je zakazan za nedelju od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Grujić je delio pravdu i u 157. večitom derbiju, odigranom na stadionu Rajko Mitić 14. aprila ove godine, odnosno peti ukupno. Zanimljivo, prvi put će deliti pravdu na derbiju u Humskoj.

Izabrane vesti

U najvećoj svetkovini srpskog fudbala debitovao je u novembru 2011. godine, kada je bilo ubedljivo najviše bure, pošto je u prvom poluvremenu dosudio jedanaesterac za Crvenu zvezdu jer je procenio da je Nemanja Rnić igrao rukom u svom šesnaestercu, što je izazvalo burnu reakciju među crno-belima. Ipak, Evandro je promašio udarac sa bele tačke, dok je Partizan u drugom poluvremen u slavio sa 2:0.

Poslednji 157. večiti derbi bio je prvi u kojem je Crvena zvezda slavila kada je sudio Danilo Grujić. Prva dva su okončana remijem, dok je 155. derbi okončan bez pobednika (0:0).

Foto: Action images


tagovi

Danilo Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara