Komentari na vest

Darvin Nunjez ne bi mogao kamion da utera u tunel, prošlo je i zlatno doba Mohameda Salaha

k

kokolino

pre 5 dana

Trenutno, max Shefild United, obadvojica..Lp
S

Sanjar

pre 9 dana

Isah iz njukasla je masina naspram Darvina. Ja bih njega pre uzeo nego ovog balvana.
B

Brine

pre 9 dana

Već sam pisao ta je darvin balvan,a ni dijaz nije daleko, kada diđe novi trener valjda će se rešiti oba igrača,jer mislim da su jedino igrači iz argentine i brazlila sposobni da igraju u evropi ovi ostali su uglavnom jako sebični i sujetni
D

Delija penzioner

pre 9 dana

Opet su nas ispalili , najgora stvar je što su zbog špica koji je plaćen 100ml. , igubili trku za prvo mesto , pola sezone u svakoj utakmici se vraćaju iz minusa , šteta zbog ostalih igrača ali ovaj Nunjez je totalni promašaj ....
L

LFC fan

pre 9 dana

Nunjez je takav, kakav je. Meni je jednako veliki problem i Dijaz. Igra suviše ofanzivno i kao takav često ulazi u gol šanse, a maši više i od Nunjeza. Procenat mu je otprilike 1/10. Kada ga vidim da će dobiti loptu ili izgraditi situaciju za šut na gol, hvatam se za glavu. Dodeliti mu ulogu kreatora, malo dalje od gola i biće top. Mora se dovesti efikasan centarfor poput nekad Van Persija, Suareza, Van Nistelroja i li slično. Liverpul uglavnom ima igru, procentualno je u vrhu po broju stvorenih prilika, ali realizacija je izuzetno niska. To je jedini problem što ni ove sezone nema titule.
r

roni

pre 9 dana

mislis jedini problem sto ni ove godine nema titule je odbrana jer napad garantuje gol ili dva po mecu a nesto druze treba i da se odbrani.ajde daj jednog aktivnog igraca tipa rud ili suarez?i tu ne mislim na ujedanje i provociranje tokom utakmice nego suvi kvalitet.
?

??

pre 9 dana

Takvi napadaci danas ne postoje
A

Aleksejko

pre 9 dana

Covek je odlican fudbaler, ima problem malo u glavi jer je sivonja, treba neko da radi sa njim i to ozbiljno na mirnijoj zavrsnici. Apsolutno sam siguran da ce ovaj isti Karager da ga sledece sezone kuje u zvezde kada bude dao 30 golova. Ono sto je najvece pitanje je da li ce mu saigraci sledece sezone stvarati ovoliko sansi i ko ce biti trener Liverpula. Krenuce da pogadja sigurno.
V

Voip

pre 9 dana

Meni je Liverpool odigrao sezonu iznad ocekivanja ako se uzmu u obzir neke sudijske greske, povrede a i sam kvalitet veznog reda. Nunjezu treba spakovati brdo sansi da bi dao neki gol, mada je neke utakmice sam izvukao kao npr. protiv Njukasla. Salah nije u formi. I td i td. Realno su Siti i Arsenal bolji timovi. Da je ostao Klop pa da se doselektira ekipa i uigra mozda bi sledece sezone bili kandidati za titulu, ovako LS je puna kapa. Ja sam uzivao u sezoni, uz Liverpool nikad nije dosadno, koliko su samo utakmica okrenuli u svoju korist.
L

LFC fan

pre 9 dana

Jedino se ne bih saglasio da je Arsenal bolji tim. Jesu u boljoj formi i bolje su vođeni, bez obzira na Klopa, ali prema kvalitetu igračkog kadra nisu. Zasluženo su ispred Liverpula i voleo bih da uzmu titulu.
S

Sprdnja

pre 9 dana

U jednoj utakmici čak četiri puta pogađa stativu, pa recite je li to nesreća ili neznanje!
M

Milletvekili

pre 9 dana

Bar neko da je gori od Jovića
H

Haha

pre 9 dana

Ne smarajtem,luzeri ostaju luzeri,sve su izgubili.neka sad izvedu autobus na ulice da slave Kup energetskih pics i kvadra kitulu,i neka Darwin vozi hahahaha
b

brateeee

pre 9 dana

iskreno ma zanima ciji si navijac i razumecu ako si navijaci sitija koji stvarno nesto osvaja ali samo nemoj da bude da si navijac arsenala i pricas o luzerskom menatlitetu a liverpul ima vise evro trofeja u poslednjih 5 godina nego arsenal od osnivanja..taj arsenal je blizi fulamu nego liverpulu
L

Lago di Como

pre 9 dana

Nunjez doveden nakon jedne dobre sezone u portugalskoj ligi gde je postigao 20 plus golova, ne znam za vas, ali ja mislim da će isto tako onaj Đekereš biti promašaj ko god da ga dovede, a cena mu 100 miliona evra... Pa u toj njihovoj ligi bi i Baždar bio Ronaldo Nazario lično.
I

Internazionale

pre 9 dana

Liverpul je smesan, Atalanta ga je oducila od fudbala. Toliko o tome da je Engleski fudbal najbolji.
L

Licemer

pre 9 dana

Vraća im se sve što su oterali Firmina i Manea, koji su ustvari bili najzaslužniji za onaj period trofeja.
G

Gaizka

pre 9 dana

Pa nisu ih oterali nego je njihovo vreme prošlo, kao i Salahovo. Mane se potpuno raspao u Bajernu a Firmino je završio u penzionerskoj ligi u Arabiji. Da su bili pametni i Salaha da su zapakovali, mada nije im kasno ni ovo leto da uzmu 100+ miliona za njega.
U

Ujka Zitko

pre 9 dana

Posle Suarez,Liverpul nije imao zverku od centarfora.Firmino tu i tamo,nije bio igrac za velike utakmice.Da Liverpul nije doveo Salaha,bili bi ko Celzi 10-to mesto.
S

Sad će

pre 9 dana

Portugalci i Holanđani, opet da vam uglave par igrača i trenera, tu mislim i na komšije UTD.
M

Mrcina

pre 9 dana

Nije mi jasno da profesionalni fudbaler promašuje ovoliko dobrih šansi.Da je postigao polovinu od ovih promašaja,Liverpul bi verovatno bio ispred Arsenala i Sitija.Džabe mu dobra igra u polju kad ne radi ono što treba.Salaha je trebalo prodati onda kad je prodat Mane,tad se već videlo da je u velikom padu.Vreme je za ozbiljan remont.
S

Soy argentino

pre 9 dana

On je meni sasvim ok fudbaler. Liverpul igra dosta brze i bolje sa njim. Proradice i realizacija i tada ce biti jos bolji.
J

Jovanczv

pre 9 dana

Ne zna se ko je gori on ili Vlahovic
M

Maestro

pre 9 dana

Salah polako ide silaznom putanjom,fali Firmino koji je veliki posao obavljao i fali jedna vrhunski zadnji vezni kao sto je bio Fabinjo!Tri razgloga zasto su im rezultati slabiji...
c

cenaa gluposti

pre 9 dana

pa sve su to igraci prosecnog nivoa ali su im napumpane cene daju po 15-20 golova u slabijim ligama i onda veliki klubovi nude ogromne svote novca za prosecne fudbalere a mozda u sopstvenoj skoli fudbala imaju takve igrace kojima ne daju sansu
A

AlexLaza

pre 9 dana

Zato je Liverpul i izgubio titulu. Koliko je samo sjajnih šansi promašio kada se rezultat lomio i kada su gubili bodove.
A

Aleksejko

pre 9 dana

Netacno, Liverpul je dovde i dosao srecom i uz pomoc sudija, koliko su utakmica dobili u 95+. Iskreno nemaju kvalitet za titulu, nisu pokriveni na svakoj poziciji vrhunskim igracem, Klop je izvukao maksimum iz ove ekipe. Ako nekim cudom uzmu titulu bice to samo zbog sudija i Klopa.
U

Ujka Zitko

pre 9 dana

Koja prevara ovaj Nunez.Dade Liverpul tada Benfiki 100.mil evra! Koje bacene pare!😒😒
н

нс бој

pre 9 dana

Па ти португалски клубови су се обогатили од Енглеза,Шпанаца и Псж.Ако неко зна да прода полуиграча онда су то они,само нек шишају.
G

Gost99999

pre 9 dana

Firmina su oterali i doveli Nuneza koji iako je mnogo mladji moze samo kopacke da brise Bobiju.
F

Firminov saigrac iz petlica

pre 9 dana

Niko nije oterao Firmina, covek je bio rezerva u poslednje dve sezone, jednostavno godine i povrede su ucinile svoje. Sam je otisao jer je video da ne moze da izbori mesto u prvom timu pored novopridoslih igraca.
V

Vasilis

pre 9 dana

Nije normalan Nunjez sta promasuje. Takvi nekad sluze da nama bude lakse kad vidimo da mogu i ti igraci od “100 miliona” da budu bukve, a ne samo nas Serif koji ni kriv ni duzan preplacen zarad kombinacije sin menadzer, tata investitor, sinovi kupci stanova.