Foto: AFP
Foto: AFP

David Silva još ima magiju u nogama, Sosijedad konačno vezao dve pobede (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.22. | 23:07

Tim iz San Sebastijana slavio na gostovanju Majorki (2:0)

Fudbaleri Real Sosijedada prvi put od septembra uspeli su da vežu dve prvenstvene pobede, a slavlje na gostovanju Majorki (2:0) nagovestio je David Silva. Iskusni ofanzivac prvencem u dresu kluba iz San Sebastijana pokazao je da i sa 36 godina poseduje magiju u nogama. Nakon duplog pasa sa Merinom nekadašnji reprezentativac Crvene furije načeo je domaćina i tako najavio novo slavlje nakon minimalca protiv Osasune.

Najbolju priliku da vrati domaćina u igru i neutrališe zaostatak imao je Takefusa Kubo u 56. minutu, a samo šest minuta kasnije usledio je odgovor Mikela Merina koji je postigao gol iz kornera. As Sosijedada fenomenalan učinak mogao je da dodatno popravi u 67. minutu kada je pogodio prečku, a njegov pokušaj ispostavio se i kao najozbiljniji do kraja utakmice.

Izabrane vesti

Drugom uzastopnom pobedom Sosijedad je nastavio trku za mesta u Evropi, te diše za vrat Atletiko Madridu i Barseloni koji imaju po bod više, dok je Betis dva koraka ispred.

Kada je u pitanju Majorka, izabranicima Luisa Garsije ovo je treći uzastopni poraz te su samo pet bodova ispred Kadiza koji se nalazi u zoni ispadanja. Priliku da poprave utisak imaće za četiri dana, protiv Selte, dok Sosijedad već u subotu gostuje Real Madridu.

PRIMERA – ZAOSTALI MEČ 21. KOLA

Sreda

Majorka - Real Sosijedad 0:2 (0:1)

/Silva 35, Merino 62/



tagovi

David Silva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara