Andrija Luković
Andrija Luković

Definitivan rastanak sa Zvezdom - Andriju Lukoviću sačekao broj 20

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.07.18. | 17:57

I trogodišnji ugovor na krovu tržnog centra

Prošle sezone najbolji strelac Voždovca sa devet golova na 26 utakmica, danas i definitivno igrač Zmajeva. Nakon uspešne pozajmice i neuspešnog pokušaja da se nametne Vladanu Milojeviću  član zlatne U19 generacije Orlića Andrija Luković vratio se na krov tržnog centra i potpisao ugovor na tri godine što znači da se i definitivno rastao sa Crvenom zvezdom.

Finansijski, sam kaže, mogao je da prođe i bolje u nekom drugom klubu, ali veruje da će se baš u Zaplanjskoj na najbolji način preporučiti bogatijim evropskim klubovima.
Poznajem sredinu, ljude, atmosferu. Želim da nastavimo tamo gde smo stali prošle sezone i da napravimo novi korak, al ii da napredujemo i da se radujemo zajedno novim pobedama”, rekao je 23-godišnji fudbaler za klupski sajt.

Izabrane vesti

Više nije omladinac, sada je već iskusan superligaški fudbaler sa više od 100 utakmica u elitnom rangu prvenstva Srbije. Vreme je da pokaže da nije samo talenat.

Inače, za ekipu Branka Vojinovića prethodno su potpisali i desni bek Nikola Mikić, levi Bojan Kovačević, štoperi Božidar Veličković i Branko Ostojić, vezisti Vasilije Janjić, Jovan Nišić i Marko Zoćević, kao i iskusni napadač Aleksandar Jevtić, još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde.

(FOTO: FK Voždovac)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Andrija Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara